Tauroaice la gura sobei (35)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Eftimie C. spune:
Lexi eu mai am putin
Deja ma gandesc cu emotie ca din toamna am scolarel si avem de facut pregateli.
Uf, ce repede a crescut!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Eftimie C. spune:
Hm, fetelor da' nu va mai place subiectul?
Ca multe nu mai veniti pe aici si eu sunt tare necajita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Carmen, nu fi necajita, eu nu prea mai am timp, dar promit ca la 2-3 zile sa mai trec si pe aici
Ajutati-l pe Dan !
![](foto.gif)
![](cat.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rok.gif)
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Wow, Carmen chiar ca voi mai aveti putin...Asa ca bucura-te de bulinele rosii cat mai poti, ca dupa aceea treceti la calificative.
Apropo, aici nu se dau la gradi buline de nicio culoare, ei nu incurajeaza deloc concurenta intre copii. Eu nu prea sunt de acord cu asta, dar in fine. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:
Buna!
Lexi eu nu cred ca astfel se incurajeaza concurenta, ci doar ii stimuleaza.Edi nu a venit niciodata sa-mi spuna ca cineva a luat bulina si el nu sau ca el a luat si altii nu pt ca nu se pricep sau mai stiu eu ce....Existe o alta forma de stimulare la voi?
Cinezee spune:
salutareeeee
Am revenit si eu printre voi ,ptr ca anu asta nu am intrat de loc .. va urez LA MULTI ANI , UNAN CAT MAI BUN PLIN DE VISE INDEPLINITE SI MAI ALES SA FITI SANATOASE
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea si pentru Gabitz (care a uitat de noi) un fresh proaspat.
Cinezee iti doresc un an excelent!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Carmen, pai tocmai, ca nici eu nu cred ca e vorba de concurenta, ei insa cred asta. Din pacate nu stiu sa ii stimuleze in niciun fel, ii cam lasa sa faca ce vor. E drept ca nu am stat sa vad exact ceea ce fac la gradi dar e clar ca buline nu primesc. Iar la scoala nu se dau premii. Am auzit-o pe educatoare laudand copiii atunci cand faceau ceva bine.
Cinezee, bine ai revenit. iti doresc si eu tie un an cat mai bun cu multe realizari pe toate planurile. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Ce faceti, ati disparut toate?
Eu am cam intrat in priza. Saptamana viitoare e carnaval aici si cei de la gradinita organizeaza tot felul de evenimente. Cum eu nu prea cunosc traditia, am cam intrat in panica. Oricum de costumat n-o costumez pe Maria anul asta, abia de la anul cand se va mai dezmetici si ea cum sta treaba. Dar am primit bilet de la gradi sa ii dau Mariei in ziua respectiva o cutie metalica cu capac. Nu ma intrebati la ce foloseste ca nu am idee. O sa sun la gradi sa ma documentez mai indeaproape despre acest eveniment si promit sa va povestesc si voua, daca vreti. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute