FIV 248

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

dandanutz, poti sa nu mai scrii cu majuscule, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

d c sa nu mai scriu cu majuscule?nici nu m-am gandit ca ar deranja...e vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Nu stiu daca pentru alte persoane e o problema, mie insa mi se pare obositor sa citesc un text scris cu majuscule. Era mai mult o favoare pe care ti-o ceream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu este nici o problema dar in primul rand este specificat in regulamentul forumului si in al doilea este putin obositor si greu de urmarit.

10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

oana - ce faci fata draga?Imi era dor de tine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Kora
Bafta marti, iti tin pumnii.
De data asta sigur o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

nu mi-am dat seama scuze o sa fiu atenta sa nu mai scriu aiurea.merci ca mi-ati spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Oana , poate este de prisos sa-ti spun ca-mi pare rau ca ai fost nevoita sa treci peste alte neplaceri, care de fapt puteau fi evitate. Sincera sa fiu eu nu stiu prea multe nici despre clinica din bruxelles dar nici despre life. Dr. meu mi-a recomandat centrul de fertilitate din u.z. leuven si am mers pe mana lui...Acum, nu stiu ce sa zic... poate te hotarasti sa incerci si tu aici. Din cate am citit eu, este cel mai bine cotat pe benelux. Daca tot mai ai 2 cicluri decontate, eu zic sa incerci profiti de ele, chiar daca psihic poate fi deja epuizant (cel ptin asa imi imaginez). Acum...vei vedea tu! Iti doresc sa reusesti cat mai repede, oriunde s-ar intampla!Asa ca, sa te auzim cat mai repede cu vesti bune!

In curand imi numar boboceii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Fetelor, eu nu inteleg de ce nu pot aduce modificari textelor mele, nici culoare, nici marime. Ma poate ajuta cineva?

In curand imi numar boboceii!!!

Mergi la inceput

Buburuza - nu vad de ce nu ai putea sa iti modifici textele. Faci ceea ce trebuie? Adica selectezi text si dupa aceea alegi culoare/marime?

coltul meu de rai

Mergi la inceput