FIV 248
Raspunsuri - Pagina 10
andrabirni spune:
Mona, te poti interesa te rog la clinica unde profeseaza dr Feldberg cat costa FIV-ICSI-TESE?
Dandanutz, si noi vrem sa mergem in Israel la prof Feldberg deoarece este specializat pe probleme de infertilitate masc.Daca aflii mai multe amanunte legate de cazare, transport, te rog sa imi spui si mie.Noi o sa facem primul FIV cu Tutunaru la Genesys deoarece avem la ei sperma congelata, dar ma intereseaza mult si aceasta posibilitate din Israel.
dandanutz spune:
andra noi am vb deja cu dr feldberg si ne-a zis pretul 4500 dolari FIV+ICSI 1000DOLARI MEDICATIE.DEOCAMDATA ATAT NE-A ZIS O SA-L INTREB SI DE ANALIZELE PE CARE LE MAI FAC IN TIMPUL TRATAMENTULUI SI TE TIN LA CURENT.CAT DESPRE TRANSPORT EXISTA O AGENTIE ROMAVIA CARE OPEREAZA MAI MULT PE ISRAEL SI AU PRETURI F BUNE MAI ALES IN EXTRASEZON ATAT CA AU CURSE DOAR DUMINICA SI JOIA. TU CAND AI VREA SA MERGI?IAR DE CAZARE EU AM STAT IN TEL AVIV CA IN HERTZELIA MA GANDEAM CA NU PREA AM CE SA FAC DAR ACUM SA VAD NU STIU INCA UNDE O SA STAM. MIE MI S-A PARUT SUPER OK DR FELDBERG SI MI-A RASPUNS DESTUL DE REPEDE LA MAIL DE FAPT NE-A SUNAT EL SI DIN CATE AM INTELES VINE IN ROMANIA ODATA PE LUNA .TE TIN LA CURENT CU CE MAI AFLU SI SPER SA FIE CU NOROC
oanademunck spune:
Claudia am avut 6 incercari gratuite, am consumat deja 4 iar doctorul mi-a zis ca cele 2 ramase sa le pastram pt donator (insa oricum va tb sa dau cate 1200 de euro donatorului la fiecare incercare conform legii belgiene). Pupe si bafta multa sa fie cu beta mare de data asta!!!!Tin pumnii
BuburuzaL eu am facut 4 fiv+icsi la uz brussel (jette). Am avut si o incercare la Life in leuven insa nu a clickat intre noi si docotritza si ne-am intors la jette. Acu experientele neplacute n-are rost sa le mai comemorez da pot spicui cateva chestii pe care le-am tarit pe propria piele cum ar fi o endometrioza severa decoperita de mine dar neimportanta pt ei, o prima incercare cu medicamente aflate in studiu, date scrise aiurea in dosar......Ma rog sper sa-si spele pacatele si sa-mi gaseasca donatoare repede repede:)pupe si bafta si tie!
Mona40 spune:
Andra si dandanutza,
Voi ati intrat pe site-ul Clinicii?
http://www.hmc.co.il/&langId=1
eu stiu ca pe noi ne va costa vreo 2500 nis + medicatie vreo 900 nis asta inseamna vreo 650 E dar inca odata probabil la straini este altfel.
si cred ca depinde si de medic...din cate am inteles feldberg e profesor...deci o fi mai scump...
cat despre cazare, depinde ce pretentii aveti.
Atat la Tel Aviv cat si la Hertzelia este destul de scump.
Nu stiu preturi, dar daca vreti la hostel sau mai putin pretentios
Mona
:)
andrabirni spune:
Dandanutz, eu am vb cu Feldberg in luna iulie, la clinica lui Tutunaru, dar mi s-a spus ca , in curand nu va mai veni in Ro.Pe mine ma intereseaza TESE, de aceea as dori in Israel si el face aceasta procedura cu rez f bune-Goss a reusit cu el.Decat sa dau banii aiurea, mai bine astept si mergem in Israel.Tu ce stii?Cand mai vine in Ro?
Mona, ma intereseaza sa stau cat mai aproape de spital si ieftin.
Am dat pe site, multumim, dar nu gasesc preturile.
dandanutz spune:
andra eu am vazut pe o pagina unde goss zicea asa:4500 fiv + icsi.1000 analize ,aprox 1000 analizele,tesa 2500. EU ITI RECOMAND SA STAI IN TEL AVIV HETZELIA E SI MAI SCUMPA IAR HOTELURILE DE PE LANGA CLINICA SUNT DESTUL DE SCUMPE.SPUNE-MI CAND VREI SA MERGI POATE DACA VII DUPA MINE POT VB EU ACOLO UNDE O SA-MI GASESC 
dandanutz spune:
nume HERZLIYA MEDICAL CENTERS situata in Israel, Herzliya
site http://www.hmc-ims.com/&langId=1
Dr Prof. Dov Feldberg
Relatii la Departamentul International + Arlette Kaldaron
Ea poate ajuta in cazul cererilor de pret, rezervarilor de avion, hotel, invitatii in Israel, comenzi medicamente, etc
preturi
IVF si ICSI 4500 dolari
TESA 2500 dolari
extra analize 1000 dolari
aproximativ medicamente 1000 dolari
cazarea poate fi la hotel Sharon la 2 min de clinica, pe jos 165dolari zi camera dubla
Clinica e foarte bine dotata si iti da senzatia ca esti pe mana profesionistilor . Sunt sigura ca daca nu aveau cu ce nu reuseau sa scoata de la sot cu doar 4 intepaturi atata sperma buna si nu reuseau sa faca embrioni atat de buni.
Embrioloaga noastra pe nume Miri a lucrat 6 ani la clinica Cornell din NY si vorbeste romaneste asa ca are o afectiune deosebita pentru romanasi.
Noi am facut si tratamentul acolo pentru ca la stimularea pe care am facut+o in tara am ajuns la hiperstimuare cu 37 foliculi si peste 4300 estradiol si nu am dorit ca acest lucru sa se repete. Acolo am avut parte de ecografii la doua zile si schimarea tratamentului la timp. Sunt sigura ca nu as fi avut acelasi rezultat daca faceam tratamentul in tara cu ecografii si teste la 5 zile si cu venirea doctorului intr+o zi stabilita in care poate eu deja depasisem fereastra de implantare din punct de vedere hormonal asa cum am patit data trecuta.
Doctorul poate fi contactat si in Romania pentru ca vine o data pe luna si face proceduri si aici la clinica Dr. Tutunaru+ FORTIS MEDICAL CENTER care am inteles ca in acest moment este cea mai dotata din Bucuresti sau prin intermediul Dr. Matei.
Si inca ceva HERZLIYA este o localitate la malul marii Mediterane unde te simti efectiv ca la mare, In timput tratamentului am facut si turism cu vizitarea locurilor sfinte din Ierusalim, bai in Marea Marea Morta si diverse alte excursii. Sau se poate pur si simplu a te plimbi plaja sa culegi scoici si sa faci baie si plaja.
sper ca aceste informatii vor fi de folos.
Pupici,
Heleny
PT ANDRA
dandanutz spune:
EU ASTAZI I-AM DAT UN MAIL SI O SA-L INTREB CAND O SA MA SUNE CAND SI DACA MAI VINE IN ROMANIA .IDEEA ESTE CA POTI SA-I DAI MAIL SI SA VB CU EL E F AMABIL.SI CUM ZICEA SI MONA IEFTIN NU EXISTA IN ISRAEL.MAI EXISTA UN HOTEL CHIAR LANGA CLINICA CARE ESTE MAI IEFTIN DAR NU STIU CUM SE NUMESTE O SA MAI INTREB.IAR IN TEL AVIV EU AM STAI PE DIZINGOF UNDE TRECEA AUTOBUZUL 90 CARE MA LASA IN FATA CLINICII SI FACEM CAM 40 DE MIN.....
dandanutz spune:
MONA HOSTELURILE AU BAIE COMUNA PARCA NU? SAU SUNT SI CAMERE CU BAIE? CA ACOLO E MULT MAI IEFTIN ....