Locul fetelor Nou-Venite (32)
Raspunsuri - Pagina 10
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo EU PROPUN SA O TREACA MVB PE PRIMA PAGINA NU?? neata jesia nici nu te am vazut cand ai scris ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu 5+![]() |
salut
....nu face nimic....da sa o puna pe prima pagina ar fi bine...eu mi-am propus ca sa o citesc seara...oricum nu e mare....poate Doamne-Doamne se indura si de noi 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui babiela ale eu ma gandeam la Gabriela ca asa ma cheama, dar merge si dupa numele de fam nu ma supar ca M vine dupa L si ma incadrez nu? -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
babiiiiiiii yo sunt elena ...deci

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
aleesicoo spune:
ia scoateti actele de identitate la interval
sa vedem care cum urmati![]()
asa creste bebicu
5+

Lia73 spune:
VREM TOATE ODATA SA MERGEM LA ODISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

pozulici
Lia73 spune:
loricica sunt sigura ca ai bebic frumusic 

pozulici
aleesicoo spune:
facem odiseea noastra fetelor
"cele mai fericite burtici nou-venite 

asa creste bebicu
5+

mvb spune:
In capitolul asta doar trutzi poate face modificari.....e e sefa de capitol![]()
| citat din mesajul lui aleesicoo EU PROPUN SA O TREACA MVB PE PRIMA PAGINA NU?? neata jesia nici nu te am vazut cand ai scris ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu 5+![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
lorin7774 spune:
Eu o sa ma incapatanez si o sa fac pe Toma Necredinciosul pana saptamana viitoare.
nu pot sa cred ca se pot instala simptoamele asa de repede !!! pur si simplu nu cred.... cine stie de la ce or fi starile astea....
Oricum, imi place "ODISEEA FETELOR NOU VENITE" unde vreau sa fim toate literele !!!!!!!!!! Ati auzit??? TOATE !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA