Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Sper ca ati petrecut frumos ieri, Mihaelelelor!
Maria a participat sambata la Sf. Martin, a fost prima oara pentru ea. A fost foarte frumos, Mariei i-a placut foarte mult, a spus ca merge si la anul. Am facut si poze, dar nu am apucat inca sa le descarc.
Uitam: la gradi la fii-mea s-a confirmat si al doilea caz de gripa porcina, dar am fost asigurati ca s-au luat masuri speciale de dezinfectare asa ca azi merge si Maria la gradi. Cu Dumnezeu inainte! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alayna/alayna.jpg)
alayna spune:
Ceska777 ,nici nu stii ce ma bucur ca mi-ai raspuns la intrebari .
Acum am idee ce va trebuie sa faca si unde voi merge cu ea sa intrebam .Sper sa fie totul bine si sa o pot ajuta.
Daca nu va avea contract de munca la inceput,va avea asigurare medicala privata,se poate face o asigurare de familie,nu?Si va fi mai ieftin...stie cineva ?
De ex,sotul meu are contract ,asigurare la Ikk (parca) si nu a reusit sa ma ia pe asigurarea lui,eu am privata la Deutsche Ring si nu stiu cum sa scap de ei
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
![](images/user_woman.png)
ramonaiani spune:
Noi avem asigurare de sanatate (la TK) pt familie (2 adulti +2 copii), care e o suma procentuala din salariul sotului (sotul e angajat la facultate). Cred ca e mult mai usor sa trimiti un mail la o companie de asigura, sa le prezinti situatia si sa ii rogi sa iti faca o oferta...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Yasmine/Yasmine.jpg)
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzi.simona noi inapoi in DE asa deci cu Moonik, sa dea domnul sa fie bine oriunde este! alexandra, ma bucur ca ati reusit cu mutatul, sper sa va simtiti cu adevarat acasa mihaela ai grija de tine ![]() clau imi pare ca te plimbi mai mult ca mine ![]() va pup pe toate poza cu noi poze diverse www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 ![]() |
Al meu e pe 30.11. mai e timp. Clau ai gasit vreun "Kurschatten"
![](icon_smile_big.gif)
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 24+
claudia74 spune:
Corino cand pisica nu-i acasa ..............
iti merge bine? eu mai am 2 zile de Kur,a fost super totul,immer wieder
Miki daca nu esti bitanga pe undeva deschide te rog capitol ca la mine ar dura ewigggggggg
va .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
claudia74 spune:
SUBIECT INCHIS
Miki ai marire de salariu
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna Ceska777 ,nici nu stii ce ma bucur ca mi-ai raspuns la intrebari . Acum am idee ce va trebuie sa faca si unde voi merge cu ea sa intrebam .Sper sa fie totul bine si sa o pot ajuta. Daca nu va avea contract de munca la inceput,va avea asigurare medicala privata,se poate face o asigurare de familie,nu?Si va fi mai ieftin...stie cineva ? De ex,sotul meu are contract ,asigurare la Ikk (parca) si nu a reusit sa ma ia pe asigurarea lui,eu am privata la Deutsche Ring si nu stiu cum sa scap de ei ![]() Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love ![]() |
Asigurarile private sunt nominale, nu per familie. Dar daca sotul ei va avea contract de munca si implicit va fi gesetzlich versichert atunci se include in asiguararea lui toata familia (sotia si copiii).
E f greu de scapat de asiguarea privata, sa te preia una gesetzlich trebuie sa platesti din urma contributia pe lunile aferente in care ai fost asigurata privat. Nu e imposibil, dar totusi costa. Depinde de la caz la caz si de la o casa la alta de asigurare.
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alayna/alayna.jpg)
alayna spune:
Pai sotul meu are contract de munca si asigurare (AKK) ,a vrut sa mai ia pe asigurarea lui ,sa ne facem de familie si n-a reusit asa ca sunt inca ,cu asigurare privata de 2 ani si platesc lunar cate 250 euro ,mor de suparare ,cum de duc banii
Seful meu a incercat sa -mi faca contract si nu mi s-au aprobat hartiile la Arbeitsamt ,ba ca romania e asa,ba ca romania trebuie sa mai astepte ,ba ca ca sunt o multime de germani fara loc de munca si au prioritate etc
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
nu am mai vb cu adi
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!