Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

sanatate mariei!
aveti grija de voi

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ale tinem pumnii sa nu fie nimic la Maria Doamne fereste.
Multa fericire si sanatate Mihaelelor, mi-e dor de Miki m-a parasit naroada lumii si voi cuscrelor credeti ca va intalniti fara mine!!!!!!!!!! sa vad ce arbeitsplanung am cand ajung acasa.
Va avem activitati la kinderbetreuung cu copiii.
Simona ai avut dreptate cu Andi a lui Corina, ce nu m-ai tras mai repede de urechi .
We excelent va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

sara buna! pe unde umblati?
noi am fost la st. martin cu lanternele in satul vecin, a fost frumos

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

mikiriki, Mihaelaaa, Mihaela_specht, osna si Mihai de Kaiuda
Sanatate si numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

Multumesc pt urari

Va servesc si cozonac cu nuca

Clau

Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Mult prea multa liniste , pe aici.........
Tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua numelui astazi, impliniri , sanatate maxima , sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua . !La multi ani tuturor!
in cinstea voastra!
Sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! tuturor ce-si aniverseaza azi ziua de nume

O zi minunata si insorita alaturi de ci dragi.

Duminica placuta tuturor celorlati.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

acu mi-am adus aminte, neuronu' bata-l vina!
la multi ani sarbatoritilor de azi (inca!) mihaelelor

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetele,am nevoie de cateva informatii de la voi,mai ales de la cine are copii si e venit de putin timp in Germania .
Niste prieteni de familie vor veni saptamana viitoare in Germania la lucru.Au 2 fetite (1 an jumatate si 4 ani jumatate ). Au loc de munca asigurat,cazare ,dar nu stiu ce vor face cu copii.
Eu sunt de 3 ani aici,nu am copii si sunt paralela la capitolul gradinite,crese etc
Cat ar costa lunar sa-i lase la cresa?La gradi?Ce acte le trebuie,ce trebuie sa faca etc .
Orice informatie mi-ar fi de ajutor
Multumesc !

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Buna fetele,am nevoie de cateva informatii de la voi,mai ales de la cine are copii si e venit de putin timp in Germania .
Niste prieteni de familie vor veni saptamana viitoare in Germania la lucru.Au 2 fetite (1 an jumatate si 4 ani jumatate ). Au loc de munca asigurat,cazare ,dar nu stiu ce vor face cu copii.
Eu sunt de 3 ani aici,nu am copii si sunt paralela la capitolul gradinite,crese etc
Cat ar costa lunar sa-i lase la cresa?La gradi?Ce acte le trebuie,ce trebuie sa faca etc .
Orice informatie mi-ar fi de ajutor
Multumesc !

Buna Alayna,
dupa parerea mea trebuie sa intrebe la Anmeldeamt, la primarie cand vin. In cele mai multe localitati gradinitele si cresele tin de autoritatile locale, primarie. Acolo trebuie intrebat daca primesc copii sub 2 ani la cresa, cu cea mare nu cred sa fie probleme sa o primeasca la gradi (dpdvd al varstei). Trebuie lamurit daca au locuri sa le accepte imediat sau trebuie sa astepte si intrebat cat costa. Daca merg amandoua fetitele la aceeasi gradi/cresa atunci vor primi ceva reducere. Tarifele le stabileste tot priamria si difera atat de mult de la o localitate la alta incat nu e relevant sa iti spunem cum e la noi. Pentru un copil de 2 ani in regim cresa noi vom plati din ianuarie 110,-eur. Deja la doi copii in familie care merg la gradi e cu un pic redus tariful.
Sper sa te ajute un pic informatiile astea.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput