Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Claudia, eu ti-am mai zis tie sa te abtii. Comentariile tale sunt de prost gust. Poti sa le faci cu prietenele tale pe messenger. Deci pe viitor abtinete de comentarii facute la adresa mea, nu ma cunosti, nu te cunosc si gata. Ser ca s-a inteles.

Si pt ca iara te-ai luat de mine, ia zi ce ai vrut sa spui in mesajul acela de l-ai editat, cum ca tu stii mai multe despre mine si mama mea.
Tu sa-i multumesti lui Dumnezeu ca nu ai avut o viata ca a mea si nici parinti ca ai mei.
A si ca sa nu mai vii cu chestii de astea, o zic eu in gura mare. Imi urasc parintii si este DREPTUL meu sa simt ura .
Si cand vad femei care se miorlaie, doar pt ca traiesc intr-o tara straina si vai ce rau o duc ele mi se zburlesze parul,mai ales ca unele vin si-ti striga-n fata ca tu nu stii ce aia sa suferi. TU nu stii ce-i aia suferinta, Tu te plangi de prea mult bine.

Pt cele ce se socheaza, nu am putut sa ma mai abtin pt ca am rugat-o sa ma ignore si nu se poate abtine sa nu intepe. Pt ca mi-a aruncat chestii f naspa pe messenger, cum ca nu as fi o victima ci altii sunt victimile mele.

Deci eu nu vreau sa-mi scriu viata pe forum dar se aseamana cu a lui Miss Parker si cu a copiilor lu Yasmin.
Yasmin ca ai avut curajul sa faci ce ai facut si ti-ai salvat copii, mama mea nu a fost in stare.

Claudia eu te-am rugat frumos, te puteai abtine de la comentarii, fii te rog atenta pe viitor sa ma lasi in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna ziua vitaminelor!

AM si eu o intrebare si anume vreau sa stiu daca a zburat cineva cu Austrian Airlines si daca da, cum a fost? Am facut bilete la ei pt decembrie, deoarece la Germanwings sunt scumpi in perioada asta, iar de la Köln nu prea mai zboara multe companii spre Bucuresti, iar sg varianta mai ieftina, dar cu escala, a fost de la Düsseldorf cu aceasta companie austriaca. Sper sa nu avem pr cu ei, sa prindem legaturile si sa nu asteptam ore prin aeroport.
Multumim si o zi buna!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
si mai ce????? nici tu nu ai cuvinte eu ma bucur doar ca paranoismul nu e contagios, sunt sute de date pe forum

Intr-adevar, ai dreptate, sunt sute de date pe internet, dar nicaieri nu sunt asa de grupate si de explicite ca aici la subiectul nostru.
Apropos de paranoism, aseara am cautat si eu pe net, dupa ce-am citit postarea Claudiei. Si mi-a fost dat sa-mi vada ochii ...

(sorry, a trebuit sa reeditez postarea din motive intemeiate)

Marunzika, n-am deloc experienta cu acestia, dar poate fetele au mai zburat cu ei ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

La multi ani, Matei!!!
Sanatate multa si sa te faci mare si frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

La multi ani, Matei!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI MATEI, sa cresti mare, sa iti dea Dumnezeu sanatate si fericire ca de restul se ocupa mami si tati Codruta sa va traiasca flacaul .
Mariana eu zic sa vb deschis cu persoana respectiva,indiferent de grad de rudenie sau whatever, totusi nu e admis asa ceva si chiar daca numai are nimeni probleme cu 'violarea' intimitatii datorita datelor noastre de pe prima pagina,eu va sugerez sa stergem orasul si anul nasterii.
Claudia numai reactiona asa ca iti faci rau, in fond si la urma urmei nu am nimic cu tine, mai fac spass, vad ca nu se supara nimeni in afara de tine, cum zicea si Dora de multe ori : numai lua totul personal, ia viata mai usor ca ai mai multe de castigat si vei vedea lucrurile mult mai limpede in viitor.
Am fugit la termine, o zi buna va doresc .
Codruta distractie faina azi va doresc, ce tort ai facut ptr gradi?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani, Matei! ]s]
Am ramas masca la faza cu pozele copiilor gasite pe net. Exact de aceea am sters si eu mai demult linkurile cu poze de la semnatura. Am patit o chestie asemanatoare cand, intrand pe un blog, absolut intamplator, am descoperit poze de-ale miresicilor de 2005 de aici de pe forum, subiect la care am activat si eu la vremea respectiva. Din fericire nu erau poze cu mine, dar am trimis PM fetelor ale caror poze apareau pe acel blog pt ca nu mi s-a parut normal. Mai ales ca persoana care pusese pozele, facea misto de ele (scuzati expresia).
Nu stiu in ce masura prenumele nostru pe o lista si data si locul nasterii copiilor pot duce la ceva nasol, insa eu sunt de acord cu orice propunere, pentru linistea tuturor.
In rest nu prea stiu ce sa va spun. In 2 zile ne mutam...Am emotii.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

off, greu cu discutia aia....

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mi-.e dor de voi

...........

Mergi la inceput