Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
angiuta spune:
Buna dimineata! Cafea si cacao pt. gravidute!
Urez si eu cu intarziere la multi ani lui Tumpi si Mirakuker !
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudi@/Claudi@.jpg)
Claudi@ spune:
La multi ani sarbatoritelor
Fetelor am si eu o intrebare, poate stie careva sa ma indrume mai departe.
Sora mea vitrega locuieste in Sicilia, are 4 copii. Doi sunt din prima casatorie (in Romania)si are tutela iar ceilalti doi din a doua(in Italia). De primul sot (roman) este divortata si al doilea(italian) a decedat acum un an. Ea ar vrea sa o trimita pe fata cea mare (14ani) la mine, sa locuiasca si sa mearga la scoala aici. Stiti unde m-as putea interesa de acte sau cum am putea sa o aducem pe fata aici?
Soacra mea a sunat la Auslenderbehörde si au zis ca nu se poate, ca sa sunam la jugendamt sa intrebam acolo. Sora mea ar vrea sa-i trimita urgent pe cei mari de acolo, crede ca-s in pericol (nu stiu ce a facut sotul ei decedat).
DidiAlex spune:
Claudi@,
situatie e complicata, precum intr-un sistem cu multe variabile si 1001 solutii. Cred ca consulatul te poate ajuta, macar teoretic cu informatii. Tu ai fi putut-o infia daca locuiai in ro, altfel pica, pt ca sunt interzise adoptiile internationale. Care-i statutul fetei in italia? care-i statutul tau in DE, (adika esti cetatean/ro cu domiciliul) pune-ti o serie de intrebari, si vezi care-i raspunsul.
Stiu ca la un moment dat era Mamica dulce cu sora ei, nu imi aduc aminte detaliile, dar la fel avea 14 ani.
Si, s-ar putea sa aiba dreptate cei de la Ausländerbehörde. intrebarea pune-o si pe un site/forum german, s-ar putea sa primesti mai multe detalii.
Poate e greu, si nemaintalnit dar poate ca, solutii sunt. Noi stim ca atunci cand nu exista precedent..e greu..
multa bafta!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nu am noutati, am trecut sa va salut.
Chiar asa, fetele sarbatorite, cum ati petrecut? de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudi@/Claudi@.jpg)
Claudi@ spune:
Claudia te rog frumos sa ma stergi din listuta.
Astazi , dand cautare dupa landrasamt am gasit numele copiilor mei si toate datele cu trimitere la poze si la forumul acesta.
Nu are a face cu acctionarea mea pe forum ci cu intimitatea. Mersi mult.
Alex, multumesc mult, prompta ca intotdeauna. Maine voi suna la landratsamt, asa mi-a zis sotul Dorei, sa incerc acolo. Dora chiar daca nu mai intri, poate citesti,multumesc si tie.
ramonaiani spune:
Si eu ma tem ca are mare dreptate Claudi@: stiu ca am vrut sa ne facem prietene, dar lista de la inceputul capitolului este prea detaliata, deja atenteaza la intimitate. Si eu vreau ca datele familiei mele sa fie scoase din lista (cu toate ca raman pentru posteritate toate capitolele trecute).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |
si mai ce????? nici tu nu ai cuvinte
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Va doresc o zi buna.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells