Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 8
flavia maria spune:
o
si o zi buna si de la mine!
Azi plec un pic mai tarziu la servici de aceea reusesc sa va scriu...
Si tot azi ma duc la fiiiilm
abia astept sa-l vad pe Michael 
Rodica eu le fac niste snitele de pui cu cartofi piure...supa o mananca la gradi 
Nu stiu cum e la Deva vremea dar la cluj se anunta o zi super...e soare si cred ca se si incalzeste...
Fetele din DEVA.....unde sunteti????????????????
de fapt pentru voi e topicul ...noi astea de prin alte parti suntem curioase ce mai e nou pe la Deva...va asteptam cu povesti...
PUPICI!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
lulu_boches spune:
, dar noroc cu 
Mersi Flavia.
Rodica- ce mancare la copil(a).Eu mananc acasa doar in week-end, in rest sunt abonata la "cantina saracilor".![]()
la Deva, ieri a fost o vreme urata, morocanoasa, ploaie, noroi, am ajuns cu fiica mea ca doua scrofitze acasa.
Azi tot pana la 12, ma gasiti in zona, daca vretzi ma gasiti pe mess:lulu_boches, dati un buzz si povestim.
Danutza, adi_adi -ABSENTE nemotivate, astept scutirea sa vad de ce au lipsit.
Danutza, nu stii nimik, de fetele din vechiul toping?
Liana&
Luana
malla spune:
eu sunt prin zona, mai bag un ochi "scurt" sa va citesc apo inchid. Seful de la Bucuresti e in vizita![]()
Andrei si Adriana
lulu_boches spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinell eu sunt prin zona, mai bag un ochi "scurt" sa va citesc apo inchid. Seful de la Bucuresti e in vizita Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana |
rodicaosoian spune:
Prezent si eu![]()
am dus copilul mare la scoala,am pus o pe aia mica in pat si acum imi beau cafeaua.
Si la noi a plouat ieri toata ziua,ca nu am iesit din casa,astazi trebuie sa ma duc pe la magazine sa returnez unele lucruri.
lulu,tine subiectul activ
flavia,te asteptam cu impresii dupa film![]()
ainell,succes si ai grija cu seful![]()
pup la toate fetele
ps,lulu ,ce studii face fica-ta?
lulu_boches spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicaosoian Prezent si eu am dus copilul mare la scoala,am pus o pe aia mica in pat si acum imi beau cafeaua. Si la noi a plouat ieri toata ziua,ca nu am iesit din casa,astazi trebuie sa ma duc pe la magazine sa returnez unele lucruri. lulu,tine subiectul activ ![]() flavia,te asteptam cu impresii dupa film ainell,succes si ai grija cu seful pup la toate fetele ![]() ps,lulu ,ce studii face fica-ta? rodicaosoian |
am scris "studii", adica e in clasa I
Mai treceti si voi prin cafenea
rodicaosoian spune:
am aparut si eu
sant asa de obosita ca parca nici nu mai vad sa scriu
fica-mea de doua nopti nu prea doarme
va pup si vb mai tarziu
flavia maria spune:
Salutare!
Suuuuper fain filmul!!! pentru cine e fan adevarat MJ e superb si merita vazut. Eu am plans aproape tot filmul...la incepaut mi-a fost jena de un domn care statea langa mine si se uita ciudat cand a vazut ca incep sa bocesc
...apoi am vazut ca si sotia lui plangea asa ca m-am mai linistit
si am plans in continuare fara sa ma feresc ....pentru mine a fost impresionant pentru ca il iubesc cu adevarat pe MJ..
Ma duc sa fac o budinca de macaroane cu branza dulce pt copii,,,sper sa manance ...
mai vb...pup fetele 
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)