Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 7
malla spune:
Da si eu am aceeasi parere de M. Jackson, Rodica. L-am vazut din interviuri o persoana cum nu ma asteptam: cald, sensibil, f. sensibil... ca o fata parca.
Andrei si Adriana
rodicaosoian spune:
Adinell,imi pare rau,sper sa fi ok
ce este BGS,intreb si eu ca prostu,sper ca nu te superi.
noapte buna va doresc si eu
lulu_boches spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicaosoian Adinell,imi pare rau,sper sa fi ok ce este BGS,intreb si eu ca prostu,sper ca nu te superi. noapte buna va doresc si eu rodicaosoian |
M-am gandit ca faceti careva in dimineatza asta, dar se pare ca in voi nicio nadejde.
adi_adi, cum adica baraba?Eu stiu ca tata-i momarlan, ca-i nascut in Petrosani.Am rude la Lonea, la km 0 (cred}
flavia - nu stiu exact cartierul dar cred ca e Marasti, Manastiur.
Va astept, dar nu prea mult ca la 12 trebuie sa plec dupa pustoica la "studii", dupa care gata net pe ziua de azi.
Liana&Luana
rodicaosoian spune:
Buna dimineata!
lulu,plecasi?na ca nu te-am prins online
la mine abea acum ii dimineata,eu sant in urma cu vreo 7 ore.
Cum e timpul la Deva?aici ii asa de inorat de ai impresia ca ii noapte,imi vine sa ma bag inapoi in pat si sa,daca ma-r lasa fica-mea.
voi ce mai faceti astazi de mancare la puisorii?ca eu nu mai am nici o idee
lulu_boches spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicaosoian Buna dimineata! lulu,plecasi?na ca nu te-am prins online la mine abea acum ii dimineata,eu sant in urma cu vreo 7 ore. Cum e timpul la Deva?aici ii asa de inorat de ai impresia ca ii noapte,imi vine sa ma bag inapoi in pat si sa,daca ma-r lasa fica-mea. voi ce mai faceti astazi de mancare la puisorii?ca eu nu mai am nici o idee rodicaosoian |
Am reaparut prin zona.
lulu_boches spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu_boches
Am reaparut prin zona. |
Liana&Luana
rodicaosoian spune:
Citat: | ||
Am reaparut prin zona. |
da.acum ii la pranz
nu ai spus ce faci astazi de mancare la cupil
rodicaosoian spune:
Citat: | ||||
ha,ha,ha cred ca postam amandoua odta,deci te-am prins hai la o cafea,eu am duc sa imi pun una acum Liana&Luana |
rodicaosoian spune:
lolllllll,dar nimeni la ora asta pe net?numai eu bantui singura pe aici,abea astept sa va treziti si sa faceti prezenta
pe mine sa ma puneti prezent de pe acum.
malla spune:
Neata fetele!
Sunt in mare trecere, azi am ceva treaba mai multa, va pup, sa aveti o zi faina.
Andrei si Adriana