Deva-Hunedoara sau apropiere .

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

am scris un ditamai mesajul si mi s-a sters...dati-mi voie sa ma enervez ca nu mai pot

...
Ceau fetele...
La noi ploua, insa e mai putin rece decat ieri. Am reusit si mi-am pus si eu varza la butoias si acum astept sa mai treaca ceva zile ca sa pot sa o pitrocesc. Nu? Sau cum trebe sa fac? Ca e prima data cand pun...
L-am dus pe Andreiutul meu la tara, ca e in vacanta. Insa asa dor imi e de el...
Apropo: Am vazut ieri in Deva copii cu masca pe gura, nas... Mi-a trecut asa un fior. Ne-a ajuns gripa asta periculoasa si pana aici, in Deva?
Revin, imi fac un nes si apoi o sa vad lucrurile altfel.

PS: Eu pot sta pe net de la lucru, nu am nici un fel de probleme, sefii ne lasa. Cand avem de lucru, lucram, cand nu - facem ce dorim noi(desigur in limitele bunului simt).

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Adinell,nu stiiu nimic despre varza
ii palce la baietel la tara?
si al meu si-ar dori saracul sa fie in Ro,mai ales ca putem vedea si atinge animalele,nu ca si aici sa platim ca sa le vedem
celelalte fete unde au disparut?

Mergi la inceput

buna sera!
Sunt din nou la lucru:)
Liniste si pace... si frumos.
Rodica - ii place la copil la tara, f mult si ma bucur ca se simte asa de bine. Maica-mea il iubeste enorm si il rasfata cu de toate. Mie imi e asa de dor de el ca uneori seara cand vind e la lucru imi dau lacrimile... cand intru pe usa si vad casa pustie.
Imi sartea tot timpul in brate, nici nu ma lasa sa ma dezbrac:) Of, dorul asta - e tare greu. Dar ma ajuta foarte mult faptul ca el e fericit acolo. Mama mea sta la curte, are o curte enorm de mare, nisip in curte, jucarii peste tot. cand se plictiseste de jucat in curte, o ia pe maica-mea de mana si ii spune ca vrea sa mearga pe la copii sa se joace cu ei. Si tot asa - le trece ziua.
gata ca am vb. prea mult de copil - se vede ca mi-e dor de el.
Fetele celelalte unde sunt?
La Deva incepu sa ploua... usor, usor.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

oooooooo ce frumos.Mi-as dori si eu ca ai mei sa se bucure de bunici, te cred a nu mai poi de dorul lui,si eu as fi la fel,sau poate mai rau.Ieri am facut carnati,yeyyyyyyyy,au iesit foarte buni.
pup fetele

Mergi la inceput

ceau fetele!
m avut un cosmar noaptea care a trecut de mi-a inseninat dimineata. Era un cosmar legat de copil, ceva de genul ca il pierdusem si nu il mai gaseam... aiurea rau de tot. Desigur ca sunt la lucru acum si am baut doua nesuri cuplate intr-o cana ca sa am energie si sa incerc sa ma "dispun". Azi am de lucru incepand cu orele 9.00.
Nu stiu ce sa fac mai am sapte zile de concediu si nu stiu cand sa le iau. Tre sa ma gandesc, asa as pleca la ai mei la tara sa mai stau cu ei ca timpul trece si maine-poimaine se duc... si apoi o sa imi para rau ca nu am petrecut mai mult timp impreuna. M-a apucat melancolia si nu e cazul sa exagerez mai ales ca sunt la lucru si o sa inceapa colegii sa vina pe la birouri, incepand cu ora 9.00.
Azi e cald la noi cu tendinte de "picaturi". Picaturile s-au oprit. E fain afara de plimbat.
Ati observat ca vine Craciunul?asa usor-usor... Vad in magazine globulete, si tot felul de chestii dragute cu care se impodobesc bradutii.
Fetelor, voi ce faceti azi? Ce program aveti? azi incep piticii gradinita:) Tocmai joi vine si al meu pitic acasa, asa ca numai vineri va merge la gradinita... pe sfarsit de saptamana(asa ca studentu)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

ptr
Adinell - unde vezi tu mama vreme faina, ca ploua mocaneste, cu hostel E, i-am scris Flaviei in loc sa-ti scriu tie
Danuta -ramo, e bine, ii ocupata cu teolina, merge la gradi.
Am asteptat sa dati un buzz pe mess si...pauza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu_boches

ptr
Adinell - unde vezi tu mama vreme faina, ca ploua mocaneste, cu hostel E, i-am scris Flaviei in loc sa-ti scriu tie

nu prea am inteles partea cu hostelul, scuze, azi sunt mai inceata, mai imi zici te rog ce vrusasi a scrie? Asa ca pt mine

la mine - nu ploua, imi sustin ideea, deschisei geamul ca sa ma conving si mai mult, desii auzeam picaturile. Cerul e usor innorat.gata: v-am prezentat vremea.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinell

Citat:
citat din mesajul lui lulu_boches

ptr

nu prea am inteles partea cu hostelul, scuze, azi sunt mai inceata, mai imi zici te rog ce vrusasi a scrie? Asa ca pt mine

la mine - nu ploua, imi sustin ideea, deschisei geamul ca sa ma conving si mai mult, desii auzeam picaturile. Cerul e usor innorat.gata: v-am prezentat vremea.

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

_La Scoala de langa Hostel merge fiica mea.Pricipishi?

Mergi la inceput

lulu, la scoala pe langa hostel e, zici ca e fetita ta?
Bun, acu intalesai:)Sincer - nu prea cunosc Deva ca sunt parvenita aici, dupa sot, si nu prea ma prind de multe chestii. Adevarul e ca nu prea ma intereseaza sa invat decat punctele din zonele cu care am tangenta. In rest, chiar nu ma complexez ca nu cunosc Deva, desii e micuta.
Apropo: dar numai noi scriem la subiect?
Numai o fetita de sapte ani ai?(te intreb eu care tot un copil am)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinell

lulu, la scoala pe langa hostel e, zici ca e fetita ta?
Bun, acu intalesai:)Sincer - nu prea cunosc Deva ca sunt parvenita aici, dupa sot, si nu prea ma prind de multe chestii. Adevarul e ca nu prea ma intereseaza sa invat decat punctele din zonele cu care am tangenta. In rest, chiar nu ma complexez ca nu cunosc Deva, desii e micuta.
Apropo: dar numai noi scriem la subiect?
Numai o fetita de sapte ani ai?(te intreb eu care tot un copil am)

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

Buna dimineatza!
Multa , ca poate se mareste
Din sud venishi?
Langa hostel este Sc Europeana Andrei Saguna, iar eu trec in fiecare dimineatza la scoala.
Ar trebui facuta prezentza, ca fetele astea au cam dat bir cu fugitzi.
Danutza, e la serv pana la 17, iar cand vine numai chef de noi numai are, americanca nu se potriveste cu orele, momarlanca, clujanca is in silencio stampa
Am doar o de 7 ani si slabe sanse de a mai face, dar e o vb never say never

Liana&Luana

Mergi la inceput