Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1
SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rodicaosoian spune:
fetelor,vedeti ca fac prezenta
va astept sa imi raportati pe unde ati umblat
unde este cel mai bun loc sa mananci in DEVA?dar cea mai buna cafenea?
pupicii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Raportez de dimineata am fost in Deva,la directia muncii,ca-mi trebuia o adeverinta cu cei 2 ani de CIC,pentru a-mi recupera cartea de munca si a ma reangaja,in alta parte..decat inainte de CIC.Am mai fost cu cineva,care avea treaba la ITM si ne-am cam invartit in cerc,ca nu stiam exact unde e..pe langa centura
Si batea un vant rece...asa ca am intrat si intr-un bar sa ne incalzim cu o cafeluta..
V-am pupat,ca acusi plec la lucru ..
malla spune:
merg greu discutiile la noi prin Deva...
cred ca ma racesc, ma incearca o durere de cap, am lucrat azi incontinuu la lucru, nu mi-am facut timp sa ma odihnesc, acesta e riscul ca esti pe zi, pe noapte e pace si liniste si eu savurez fiecare clipa, petrecuta cum vreau eu:)
va pup, pa.
Andrei si Adriana
malla spune:
rodica, cred ca toate am observat asta. Nu te stresa, daca se leaga ceva, e bine, daca nu - asta e - noi toate am incercat.
Personal - scriu cand sunt la lucru, de acasa chiar nu imi permit sa intru pe net, stand cu familia...
sunt la lucrui, ma uit la un fiml de groaza... care m-a prins:)
Andrei si Adriana
rodicaosoian spune:
lolllllllllll,la film de groaza?si nu iti este frica?eu nu ma pot uita la ele,am cosmaruri noaptea.
cum e timpul la voi?la noi a fost destul de cald,am mers cu copii in parc,sa vedeti ce ii place la micuta mea,nu o mai poti lua din parc,asa se uita in spate cand plecam,parca zice:de ce eu plec si ceilanti copiii raman:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinell Personal - scriu cand sunt la lucru, de acasa chiar nu imi permit sa intru pe net, stand cu familia... |
la mine e invers
![](icon_smile_big.gif)
rodicaosoian spune:
Hello,ce mai faceti?astazi nu am avut timp sa intru.Acum toata trupa doarme si eu stau in fata computerului si mananc skittles
La noi zilele astea a fost destul de placut,am fost in parc cu copii,asta mica ma omorat,tot timpul trebuie so tin de manute,ca doae ea umbla in picioruse,dar cu papucei nu poate
asa ati patit si voi?in casa ubla in picioruse,cum ii pun papuci nu poate,nici macar nu incearca.SI i-am cumparat papuci speciali,adica pentru cand umbla copii pentru prima data.Poate pana se va obisnui cu ei.
va pup