Multumesc... Nu am sa va uit niciodata!
Nu am mai avut timp a intru pe DC.. poate ati si uitat de mine.
Un la fiecare... nu v-am uitat... nu am sa va uit niciodata.. si aceasta e ziua cand se fac 4 ani... 4 ani de cand toti erati uniti sa va rugati pt Mihai... 4 ani de cand el s-a nascut a doua oara...
Acum 3 ani va multumeam AICI si nimic nu s-a schimbat... doar Mihai a mai crescut.. eu cu fiecare zi mai ocupata...
Poze de acum 4 ani!
Cele mai recente poze cu Mihai!
Va multumesc... Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa aveti parte numai de bucurii...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Raspunsuri
mariussimiuc spune:
Niciodata nu va vom uita!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Niciodata nu va vom uita! www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2 De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Multumesc Miha... asa cum si mie mi-ar fi imposibil sa uit... pentru ca uitandu-ma la Mihai... sunt constienta ca fara voi aceasta minune nu ar fi fost posibila...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
liliana csaki spune:
Ce mare s-a facut Mihaita!!! sa va bucure mereu sufletele!
Felis, greul l-a dus Mihaita, el ne-a demonstrat ca se poate, ca daca-ti doresti din tot sufletul, reusesti, e un mare luptator baietelul tau.
pupa puiul,
Gabbriela spune:
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
daniela_daneza spune:
Un mare buchet de flori pentru o mamica pestisor si multi pupici pentru un luptator MIHAITA!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marius spune:
.Sa aveti cea mai frumoasa viata posibila pe care vi-o puteti inchipui!
Doamne ajuta!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Sabina spune:
Draga mea,
sa stii ca ma gandesc mereu la voi, chir daca viata ne-o ia inainte si ne consuma cu maruntisurile.
Va imbratisez si te felicit cu cel mai mare respect pentru ce ai realizat
Un pupic dulce , dulce pentru Mihaita!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
tlaura spune:
Nu ma prea pricep la cuvinte....! adica as putea sa insir cateva pe aici, dar nu ar reda ce simt... cateodata cuvintele sunt prea sarace!
Din inima: pentru tine si Mihaita! Si o ruga catre Dumnezeu pentru voi!
nicoll_mada spune:
Multumim pentru pozele cu Mihaita!Trimitem dulci si pentru mamica si pentru curajos si luptator!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
szivarvany spune:
Cum sa uitam exact de voi ??? Imposibil sa uitam un mic luptator si o mama atat de curajoasa
4 ani spui ? Timpul cateodata zboara fara sa ne dam seama. Realizam doar cand ne uitam la copiii nostri
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !