Targoviste (9)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Wow Miha ce draguta esti tu si mersi de urari.
Cristina, pai costa ceva, minim 1600 de lire dar mai bine asa decat cu grija tot timpul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
tuinea spune:
Buna dimineata!
La multi ani Otilia pentru Elisa! Sa fie sanatoasa si tot ceea ce isi doreste sa i se implineasca!
Otilia este costisitor dar daca aduni sedintele de depilat, produsele pe care le folosesti poate iesi in 15 ani la jumatet de pret dar si grija...
Acum pot sa iau fusta sa o pun pe mine si sa plec la orice ora din zi si din noapte inainte... upsy picoare de craprioara la orizont deci treci la nadargi...
Miha spune-ne si noua motivul de happylica ca sunt curioasa rau...
Eu sunt cu o mie de probleme dar asta este viata mea si ar trebui sa fiu deja obisnuita cu asta...
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super!
tuinea spune:
Buna fetelor! Asa mai pe la pranz dar vad ca nu numai eu sunt intarziata pe aici...
Eu lucrez de la ora 7. Azi nu am fost nici la sala... Poate ajung dupa amiaza. Ar fi super daca nu asta este trebuie sa traiesc o zi si fara sport.
La mine este o zi frumoasa afara cu soare dar cred ca este frig. Am de lucru ca la nebuni dar poate cine stie mosul imi va aduce si mie ceva bun pe anul acesta cum ar fi un cuvant de la supervisorul meu ca am facut ceva bine.
Eu va pupic si va doresc o zi frumoasa!
ginye55 spune:
Eu sunt franta de oboseala. Am spalat geamurile, perdelele, frecat covoarele, facut mancare - pilaf, sos cu friptura, salata orientala.Ma declar multumita pt ziua de azi. Maine urmeaza baia si bucataria si o cirba de vita/pui (inca nu m-am decis) si sambata cu putin noroc apuc sa calc. Sambata seara vreau sa fac si bradul.
Cristina Iti doresc ca mosul sa-ti implineasca dorinta!
O zi buna fetelor!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
tuinea spune:
Buna fetelor!
Eu ca deobicei alergata si obosita. Ieri am lucrat doare 13 ore in continuu aproape. Am avut pauza decat cat v-am scris aici si in timpul ala am ancat de parnz.
Flori multumesc frumos pentru gandul bun. Si tie iti doresc sa ti se implineasca dorintele. Si mama cata treaba faci... Uneori ma apuca nostalgia si as vrea sa fiu housewife dar cred ca nu as mai putea sa fac toate astea singura.
Pupici si sa aveti o zi superba!
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Uneori ma apuca nostalgia si as vrea sa fiu housewife dar cred ca nu as mai putea sa fac toate astea singura. Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Oh nu...ai grija ce iti doresti!
Maine am un interviu si se intoarce si sotul plecat de 2 sapt...2 sapt in care nu am vb nici jumate de ora ...
ginye55 spune:
E week-end, eu am terminat marea curatenie si azi facem bradul. O sa lenevesc toata ziua...atat cat ma lasa piciul.
Un week-end placut! Pupici!
Stefanut
Povestea nasterii
mihaser spune:
Salut!
A venit si tati al nostru!
Eu am fost la interviu...m-am aranjat o ora si a durat 5 min...in care am scos si o perla ptr ca m-a intrebat un simbol de cont si pe moment am spus o prostie...In fine jobul nu e in Timisoara ci la vreo 20 de km de partea cealalta a orasului...deci nici pe departe ce mi-ar trebui.
Vrem si noi un bradut! Probabil maine vom cumpara...vreau din import ca sunt mai faini!
Vreau unul intre 1,50 si 2 m...potrivit asa.
Azi si eu a trebuit sa ma epilez si m-am ras...mare greseala...eram plina de sange...a trebuit sa iau ciorapi negri...Offf greu mai e!
Va pup!
tuinea spune:
Buna fetelor!
Eu azi am imbinat utilul cu plautul. Am vb de dimineata cu Roxy, apoi am plecat la laborator nde am stat pana la 1.30, apoi am plecat la cumparaturi cu o prietena de-a mea. Bine inteles ca nu am putut sa vin cu mana goala asa ca mi-am luat o rochita simpatica.
Miha nu stiu cum puteti sa stati fara sa vb doua saptamani. Eu daa nu ii aud o zi asa multe griji im fac si ei la fel. Nu as putea sa dorm. Uite nu am stiut ca se gasesc brazi din import si la noi. Stiu ca sunt ma desi. Abia astept si eu sa fac bradul...
Flori felicitari pentru terminatul curateniei si acum chiar ca odihna este ultra binemeritata.
Va pupic fetelor!
ginye55 spune:
Neata!
Se apropie 17 dec...ne intalnim?
Pupici!
Stefanut
Povestea nasterii