Targoviste (9)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
Am vazut si eu la TV...Avea 6 ani baietelul...Pare parcul ala din spate de la Romarta...Doamne fereste! Si astia ce tampiti sa arunce leaganele alea acolo fara sa le mai verifice. Aici vin regulat in parcuri si inlocuiesc tot ce nu e safe.
Cristina nu m-am certat cu nimeni...Cu mama sotului meu nu am mai vb de asta vara si e mai bine asa! La Bratesti e atmosfera de kk ca de obicei!
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Buna dimineata fetelor dar se pare ca nu este buna deloc... Flori unde s-a intamplat nenorocirea? In care parc? Of doamne ca nici nu mai ai cum sa o mai dai. Astia in Tgv au inlocuit totul ca sa fie la standarde europene...asa se zice... Sa ne fereasca Dumnezeu. Eu azi am doua mese de Secret Santa deci o zi care imbina utilul cu placutul ca am si mult de lucru. Va pupic si o zi cat mai buna. Cristina si Roxy (2.10.2004) |
In parculetul din spate de la Muntenia. Este un parculet f micut, dar se pare destul de periculos. Chestia e ca mai e un leagan de acelasi tip in parc, putin mai mic, dar vad ca nu l-au scos. Asta vara am incercat sa ma dau cu Edi in el si se balanganea din toste balamalele. Si ala e doar putin bagat in nisip. Multa inconstienta. Acum parcul a devenit o mare de lumanari.
![](plang.gif)
O zi placuta, fetelor!
![](floare.gif)
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
![](copilas.gif)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Miha ce spui tu de verificare? Leaganutl a aparut pana in alegeri in parc si nici macar nu era fixat in pamant. Pur si simplu l-au pus acolo. Din cate stiu astea ar tb fixate in ciment. Ramai mut in fata actiunilor de genul asta. Banul sa iasa, viata nu conteaza. Ma gandesc, oare cei care au pus leaganul s-au gandit ca au si ei copii? Oae ei si-a fi lasat copiii sa se dea in el?
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mihaser spune:
Jesus cat sunt de nesimtiti! E clar faptul ca nu mai poti lasa nici pe unul de 14 ani neinsotit in parc! Doamne nu-mi vine sa cred!
Sotul meu tot spune sa ne mutam in Munchen si cand vad chestii de genul asta incep sa cred ca are dreptate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Neata!
Flori, mi s-a strans inima citind. Am inteles ca a fost si la TV.
Nu-i o idee foarte buna cu cimentul, chiar si daca-i acoperit cu nisip, copii se joaca si cimentul iese la suprafata si de aici alte accidente. Cel mai bine sa fie leaganul pe un suport din acela triunghiular. Sau covoras din acela bituminos care sa acopere fundatia leaganului.
Nu stiu daca mai tineti minte dar eu am patit-o cu Ana la Bucuresti anul trecut cand i-a venit un leagan metalic in cap. A avut insa ingersaul ei cu ea ca o femeie a tras-o din bataia leaganui ca ea era nauca dupa prima lovitura in spate/cap. Of, nici nu vreau sa ma mai gandesc ce sperietura am tras. Si degeaba am fost si eu si soacra acolo, accidentele se intampla tac-pac si noi nu putem fi la fundul lor tot timpul.
Mihaser, crede-ma ca oriunde ti se pot intampla multe. Uite eu sunt convinsa ca Ana la o gradinita in Ro nu si-ar fi rupt piciorul. Noi aveam un loc de joaca laga casa si acoperisul casutei a zburat, au fost vanturi puternice. Acum in loc sa vina sa repare, au luat si peretii casutei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Otilia ai dreptate cu cimentul. Nu prea ma pricep eu la sistemele astea de prindere.
UN VOT SI PENTRU NOI
Stefanut
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineata!
Of doamne ce tris ... Si Roxy a mea se mai juca pe acolo cu sotul si cu nepotica mea. sa le spun sa nu mai mearga. Apoi chiar ca ti se poate intampla oriunde...
De Secret Santa eu am primit lucruri serioase. De la servici un set cu sare de baie, spuma de baie si body lotion deci cineva imi spune sa ma relaxez...
Acasa am primi super cute lumanari mov cu betisoare parfumate si suport pentru betisoare elefant.
Eu fug la treaba ca zbiara dupa mine.
Va pupic fetelor si sa aveti un weekend placut.
ginye55 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun: echo la ficat a iesit f bine. Piciul nu are nimic.
Cristina profita de cadouri si ...relaxeaza-te!
Un week-end placut, fetelor!
Stefanut
Povestea nasterii
mihaser spune:
Salut!
Flori si noua ne-au iesit probele hepatice aiurea si dr mi-a spus ca poate a mancat ceva cu E-uri mai multe in perioada aia...La urmatoarele analize au iesit in limita normala.
Bine ca e sanatos piticu`!
Cristina si prietenul meu facea chestia asta cu secret santa cu prietenii in facultate. E haioasa!
Am rezolvat si noi cu toate: achitat facturi, inchiriat costum ptr serbare, cadouri, am strans iar bani ptr copilasii de anul trecut (mult mai multi - multumim lui DD!)...acum stam si noi si asteptam mosii , pe tati ca vine abia peste o saptamana...
Azi mi-am luat o perdea...sunt pusa pe amenajari interioare.
Va pup!
mihaser spune:
Salut!
Flori si noua ne-au iesit probele hepatice aiurea si dr mi-a spus ca poate a mancat ceva cu E-uri mai multe in perioada aia...La urmatoarele analize au iesit in limita normala.
Bine ca e sanatos piticu`!
Cristina si prietenul meu facea chestia asta cu secret santa cu prietenii in facultate. E haioasa!
Am rezolvat si noi cu toate: achitat facturi, inchiriat costum ptr serbare, cadouri, am strans iar bani ptr copilasii de anul trecut (mult mai multi - multumim lui DD!)...acum stam si noi si asteptam mosii , pe tati ca vine abia peste o saptamana...
Azi mi-am luat o perdea...sunt pusa pe amenajari interioare.
Va pup!