Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 21
Anina_n spune:
Ca o fetita danseaza, madama !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
buburuza1979 spune:
si mai ziceti ca juriul nu e cumparat ...
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
ADRIANKA spune:
Sunt si eu cu voi, stau pana cand rezist..
Deci e de-a dreptul de neimaginat cat de mare e ingamfarea Monicai..Recunosc ca in unele momente m-am gandit ca imaginea asta de "fitzoasa" e doar o fatada...Dar mi-am schimbat parerea...De neimaginat...Si ii mai scotea si femeii ochii ca ea isi tine fetita la ora 2 noaptea sa bantuie prin televiziune...Du-te mai fetita, ca tu habar nu ai ce inseamna mamicia...
..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...
buburuza1979 spune:
o fi facut Jean varza cha-cha-ul dar hai sa fim seiosi ca Monica nu a dansat de 9 ...
mai corect pe naiba...
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
cristi_2003 spune:
sincer vorbind, juriul are dreptate acuma, ca jean mult a gresit. da tot vreau sa plece monicutza
mihutza11 spune:
mai si mie mi s-a parut ca Jean iar a facut cha-cha-ul varza, dar sunt prea simpatici Jean si Ilaria ca sa plece acasa..
cat despre ajutor de la Irinel, ar fi frumos macar atat, dar ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
motanik spune:
Cumparat, necumparat, juriul da note mari Monicai pt ca e doamna Columbeanu.
Jean la cha cha nu e bun dar in rest se straduieste si da cat poate el mai bine. Mi-ar parea foarte rau sa nu ramana in concurs, chiar daca probabil ca o sa fie din nou la duel saptamana viitoare.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
citesc si la comentarii pe site-ul protv-ului toti sunt revoltati de Madam..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
cristi_2003 spune:
stiti cumva ce urmeaza sa danseze duelistii? ca daca ii dau la jean tiganesc si la moooni tango e de bine.
motanik spune:
Frumos momentul Banica- Andra. Asa rau imi pare ca nu pot merge la un concert de-al lui in decembrie asta...poate la anu', daca pastreaza traditia ultimilot ani.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson