Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 8
lorin7774 spune:
buna seara, fete vorbarete.
va
pe toate si fug sa-mi culc copilul....
La Miruna, am ramas cu Duphaston, la a doua sarcina am rams dupa Pregnyl, iar acum m-a amenintat dr. cu Clostilbegyt daca n-am facut luna asta nimic....
Poate nu tb. sa-l mai iau !!! Sau poate da...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamira Trutzi ai si tu probleme cu ovarele? Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti |
Asa credeam. Am luat preventiv pana am terminat analizele. Eu am facut si HSG.
Doctorii mi-au zis ca nu la mine este problema.
oanap99 spune:
bravo e bine
sotul a facut?
la ei se face spermocultura, spermograma,
anticorpi antispermatici ati facut?
da ligioanele: micoplasma, chlamidia, ureaplasma
oanap99 spune:
no bine vad ca nu e activitate pe aici deloc
fug sa ma pregatesc de nani caci maine sunt de garda
papapapa
sa visati frumos
mvb spune:
A nascut Cristina Spatar....cantareata...am ramas nemiscata in scaun....nici nu stiam ca e gravi...sa-i fie de bine si sa se bucure de puiutzul ei mult asteptat
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Ce de fete noi !....bine ati venit la noi si sedere scurta, pt ca la odisee se fac recrutari![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb A nascut Cristina Spatar....cantareata...am ramas nemiscata in scaun....nici nu stiam ca e gravi...sa-i fie de bine si sa se bucure de puiutzul ei mult asteptat ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Am vazut si eu. Stiam ca e
A anuntat tarziu, cand stia si sexul ptr ca ii era frica sa nu il piarda (stii ca a facut mult timp tratamente).
trutzi spune:
| citat din mesajul lui oanap99 ma numesc Oana am 26 de ani si incercam de 1 an sa avem bb am 2 sarcini oprite in evolutie, una in oct anul trecut la 6 sapt si una in iulie anul acesta la 12 saptamani am facut o sumedenie de analize: hormonale, secretii, anticorpi, torch si au iesit bune in 2 noiembrie sunt programata pentru analize genetice |
Bine ai venit!
Sedere cat mai scurta!
trutzi spune:
| citat din mesajul lui oanap99 buna truzi ce fcai? din 2008 incerci sa ramai graviduta? |
Da, din iulie 2008. Pana acum nimic. Am ovare micropolichistice. Ovarul stang "munceste" in fiecare luna, nu ar trebui sa imi fac probleme.