Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

va las niste poze de la teren:

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/CasutaDinPovesteaReala?authkey=Gv1sRgCJ7QtNXkidbktgE#slideshow/5395774635596928978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uite cum trebuie sa astept eu weekendul ca sa recuperez de citit si sa pot sa raspund...si bineinteles pustiu pe aici.

Ioana cum mey 120 de studenti? Si ce examene au fost acestea, partiale? Ca din memoriile mele de asistent universitar niciodata nu am avut examen in octombrie. Pupam gorodica mica. Speram ca nu s-a speriat foarte tare de vomitaturi...trec. Nu mi se pare normac ca educatoarea sa tipe la ei...daca nu confirma si Maria ma gandeam ca e o intamplare...dar se pare ca nu. A si la multi ani sotiorului din dotare.

Cristal ce mortala e Maria cu "confiscata la funduletz". Apropo de idealurile tale...aici ma innebunesc toti (si doctorul, si harti de la scoala, pana si in autobuz afise) cu sloganul ca un copil are nevoie de cinci mese de legume si fructe. Cand mama draga, ca eu daca reusesc sa-i dau 2 ma simt fericita. E drept ca nu stiu ce mananca la scoala...si sigur au asa ceva, dar totusi 5. E un afis cu 5-4-3-2-1...ceva de genul 5 mese de legume, fructe, de 4 ori apa, si nu-mi mai amintesc de alte 3, 2, 1. Ceva cu gimnastica, somn...si nu mai stiu.

Gabitza tu spuneai de destist...si eu am fost...si cum nu ma prinde prea des, a incercat sa scoata parleala acum...cu scos un nerv, plombat, reparat un dinte si scos niste colturi de masele...cica sa foloseasca efectul anestezicului...brrr.

Roberta e calatoare tare...desi mai e pana in noiembrie iti urez drum bun si cu spor acolo la Londra.

Daria felicitari ptr inscrierea chiar si semi-oficiala la scoala. Si legat de "greseala ta", te rog intelege ca nu acolo e problema...tu nu ai gresit, trebuie doar sa intelegi ca Giulia e inca un copil de 5 ani, si lumea ei e pura, inocenta si buna. Tu trebuie doar sa-i repeti de mai multe ori, sa-i dai exemple (ceva de genul ce zicea Ioana).

Deci gata cu boieria Olivia? Si cat tine garda asta cu raportul de la 8...pana la ce ora?

Andrea cum mai e Pupi?

Pupam Patric cel cuminte la dentist. Si Eva cea frumoasa.

Marcelle sanatate Biei.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Liliana s-au schimbat modificarile la noi la universitate...adik nu mai este sesiune la final de semestru este in saptamna a-8-a si a 16-a si au examen exact cand aveau si curs,asa ca examenele se dau cu un an intreg nu cu grupa....nici mie nu mi se pare normal sa tipe la ei doamna educatoare...eu stau in standby momentan sa vad ce-mi mai zice mandra.....mai pune pozici noi cu Adela,pliiiz!!
Robi iti trimit pm cu datele despre doctorita stomatologica!
Vivia l-ai mutat pe tatal tau la Constanta....bafta si spor...m-am uitat la poze,vad ca merge treaba la casa...imi place forma bucatariei...
Multumesc mult pentru urarile pentru sotziorul meu i le-am transmis...va pun si niste poze de la party in familion extins
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202009/
hai sa avem o duminica excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
mrr, luni.... nu prea am chef de nimic
aseara am avut si noi sarbatorire asa ca prezentam poze cu protagonistii: http://family.webshots.com/photo/2074157740088100014yzjHmk
Ioana inca o data lma pentru sotul tau!
hai, la apel cu voi si sa avem o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata din tara tusei, vomei si a shalelor blocate

Ioana, sa-ti traiasca sotul, frumosi mai sunteti
Mi-au placut tare-tare mult fetele-cucuiete

Rox, ce-ati sarbatorit ???
Sunteti frumosi cu totii
A`mica este splendida

Restu` ce aveti de declarat ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani de sf. Dumitru tuturor celor care serbeaza!

Eu declar vomitaturi la Maria, urlete in miez de noapte (e drept ca dupa ora veche ) si doua cosuri de rufe murdare pe care m-am ambitionat sa nu le spar ca deh, e sf. Dumitru...
De fiecare data cand e sarbatoare eu spal, tot timpul se intampla cate o d'asta. Azi insa stiam dis de dimineata ca e sarbatoare, mi-am luat seama

In rest am de declarat ca am avut program administrativ sambata si ieri am fost in parcul carol, am auzit "pampara" cantand dar pana sa ajungem noi sus la monument plecasera "politzistii mici care asculta de politzistii mari" . Filosofii d;ale Oanei...

Miercuri e seminarul la minister, sper sa fie bine.
Ma duc sa vad poze. O saptamana exceptionala sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de Sf.Dumitru!

Va pup, o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

si noi am petrecut simibata! va las citeva poze:

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Mara?authkey=Gv1sRgCLuux_6vuLWmHQ#slideshow/5396471219477667714

fug sa fac tocanita de ciuperci!
Rox vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce petrecere frumoasa
Ce gentleman e Luca

Cristal, spor la lucru

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput