Locul fetelor Nou-Venite (30)
Raspunsuri - Pagina 18
lorin7774 spune:
Mvb, am facut o singura data in 8 ani de casnicie, a iesit super buna, dar mi s-a parut enorm de mult de lucru si nu am mai repetat istoria.![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
mvb spune:
Si mie imi "miroase" a
multe luna asta
....."simt" eu de aici de la BT![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Fetele, v-a pleostit vremea ??? Poate credeti ca nu sunt cu toate acasa, dar eu luna asta "simt" ca sunt .Poate ma insel si sa vezi atunci 'depresii' !!! ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
lorin7774 spune:
aaaaa, dar sa nu uit ca am primit vreo 10 borcane...
de la mama, de la dadaca, de la lume adunate...
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui mvb Si mie imi "miroase" a multe luna astaMONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() [/blue][/font=Comic Sans MS] .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
MVB, sa ai gura aurita !!!

aleesicoo spune:
lorin sa dea dzeu....tii minte cand si eu ziceam k unoeri simt k e bebe?![]()
asa creste bebicu
5+

lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo lorin sa dea dzeu....tii minte cand si eu ziceam k unoeri simt k e bebe? asa creste bebicu 5+![]() |
da, Ale stiu.. Ca daca nu te aveam pe tine ca exemplu, poate nici nu-mi dadeam seama de durerile de sani...
Stiu ca atunci cand ziceai tu ca te dor, in mintea mea eram convinsa ca nu pot aparea simptomele asa de repede.... Si acum a zis dr. ca ai ovulat mai tarziu... Deci nu mai inteleg nimic.....

aleesicoo spune:
nici eu .... nu mai inteleg... nu a zis dr ca am ovulat trz.. asta am dedus eu..... dar acum nici nu ma mai int.. important e ca este acolo , ca e bine.. si ca nu are nici un gand sa plece
asa creste bebicu
5+

Lia73 spune:
mvb sa te auda dumnezeu
lorin doamne ajuta 

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
lorin7774 spune:
ai dreptate, Ale.....sa stea acolo cuminte 9 luni si sa se pregateasca intens pentru miraculoasa intalnire cu mami si cu tati...
pentru delectarea voastra :
http://www.mossad.ro/2009/06/08/onomantia.html
aleesicoo spune:
Litera A
Imprima o atitudine plina de ambitie si curaj. Cei al caror prenume incepe cu A sunt oameni puternici, independenti si activi. Au o mentalitate de invingator, cauta sa-si impuna vointa si nu se dau batuti in fata capriciilor sortii.. Sunt directi si urmaresc obiective precise. Le place sa actioneze pe cont propriu, in mod ferm si original. Sunt creativi, iubesc viata si natura.
Defecte: Cele mai vizibile sunt impulsivitatea, agresivitatea, incapatanarea, lipsa de finete si egoismul. Uneori, mai pot aparea scepticismul, aroganta si critica.
ma regasesc intru totul pana la egoism
Lorin doamne ajuta iti tin pumnii, cand tre sa vina uratii?
asa creste bebicu
5+