Locul fetelor Nou-Venite (30)
Raspunsuri - Pagina 13
mvb spune:
nu ma lasati singurica, please

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 fetele cochetele... ce mai faceti? am citit azi pe fugutza ce ati scris..am ras ..sunteti bestiale!!!! cinezee imi pare tare rau.. ![]() ![]() ale tinem pumnii stransi maine..adika azi la voi!!!sa vii cu vesti bune! lia ai ovulat ieri? deci ai prestat nu? trutzi cum esti? ai ovulat la noi au mai ramas 7 zile pana la urati!!!!m-as putea testa cu 5 zile inainte ca am test din ala smecheros...dar nu..nu..mai bine astept sa vina uratii..ca sa nu fiu asa dezamagita sincera sa fiu ma doare intr-o parte, dar asta s-a intamplat si luna trecutua si nu a fost bb..as a ca nu ma iau dupa...simptome?? nu am..mananc dulciuri ca si inainte..hihi |
bai nush exact cert e ca dim aveam 36.9 TB

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Cinezee Chiar Aleee ce faci daca sunt doi ![]() ![]() calare ![]() |
cineze

pozulici
eleia spune:
'Neata fetele 
alysa multumim ptr cafeluta. F buna si aromata. 
mvb
sa te inveselesti.
lia tinem pumnii mai ales daca zici ca ai prestat regulamentar. 
aleesicoo
asteptam vesti de la bebe. 
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo n am somn ![]() ![]() ![]() trutzi daca sunt 2 unul ti l aduc tie mogaldeata lu'mama ![]() |

Eu sunt de acord. Pastrezi tu baiatul si imi dai mie fetita
trutzi spune:
| citat din mesajul lui alysa26 fetele cochetele... ce mai faceti? am citit azi pe fugutza ce ati scris..am ras ..sunteti bestiale!!!! cinezee imi pare tare rau.. ![]() ![]() ale tinem pumnii stransi maine..adika azi la voi!!!sa vii cu vesti bune! lia ai ovulat ieri? deci ai prestat nu? trutzi cum esti? ai ovulat la noi au mai ramas 7 zile pana la urati!!!!m-as putea testa cu 5 zile inainte ca am test din ala smecheros...dar nu..nu..mai bine astept sa vina uratii..ca sa nu fiu asa dezamagita sincera sa fiu ma doare intr-o parte, dar asta s-a intamplat si luna trecutua si nu a fost bb..as a ca nu ma iau dupa...simptome?? nu am..mananc dulciuri ca si inainte..hihi |
Am ovulat saptamana trecuta, o data cu lorin (la ea au inceput deja simptomele
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Unde sunteti?......o fi ploaia de vina? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Nu esti singurica, am aparut si eu
Lia73 spune:
alesico asteptam vesti
fetelor va multumesc ....sper sa vina si la noi 

pozulici