ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, sanatate piticilor.

Cristale, fara caldura toata iarna??? Cum o sa rezistati?

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

pai.....probabil banii astia nu o sa se stranga luna asta ceea ce inseamna ca nu o sa avem caldura, administratorul a spus ca nu are ce sa mearga sa negocieze pana nu are banii...asta poate dura 2-3 luni...asa ca e aproape toata iarna...daca o sa se intample asta probabil o sa ne mutam pe iarna pe la parinti, o luna la unu o luna la altu ...vom vedea

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Salut!
Spuneti ca sunt cazuri de varicela in gradinite? La Ale la gradi nu am auzit, inca. E nasol oricum, ca s-ar putea sa fac si eu pentru ca nu am avut pana acum.
Mergeti la targul de infrumusetare? ca frumoase suntem oricum
Imi pare rau ca nu aveti caldura si ma gandesc ca cei datornici nu au cum sa-si plateasca datoriilie mai ales acum cand e asa de greu cu banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sunt tare necajita! Nicolas e tot mai plin de bube....acum seara a facut si febra(38)....uf!
Alesio a scapat deocamdata, insa cu siguranta va face si el.
V-am zis ca mi-e frica sa nu cumva sa fac si eu....
Oricum azi mi-am anuntat seful ca suntem in carantina si ca de joi imi iau concediu de ingrijire copil...
O sa imi fac harakiri acasa daca trebuie sa stau vreo 3-4 saptamani(cam asa am calculat eu daca face si Alesio....asta in cel mai fericit caz, ca poate tb sa stau si mai mult acasa)!
Nu stiam ce ne mai lipseste, la cat de roz e toata viata noastra acum....!

In rest nimic....nu mai am nici chef de nimic...am cam picat in butoiul ala cu draci si cu ganduri negre....
2-3 sapt acasa...! Macar la servici mai uitam de probleme....ca ma focusam pe ale altora....of!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Lasa Ioana, ca treceti voi si peste asta!Te inteleg, ca stiu cum e cu un copil, sau mai rau, cu doi copii bolnavi pe acasa, si cu alte probleme pe cap...
M-am intalnit la Real cu Clauditza slabanoaga si familionul.
Cristale imi pare rau ca aveti probleme cu caldura.Sper sa se rezolve si sa nu mai stati in frig.
Cristina cum e Mara?
Miha voi?
Diana sanatate la puiuti!Mie mi-a zis doctorul astazi , cand am fost la control cu Bogdi, ca e predispus la astm si sa-i dau singulaire o luna, ca haraie destul de urat.Maia e bine, dar are o burtica ca greierii.Nu stiu de la ce e asa balonata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Tudor
Sa cresti mare si cuminte, ca frumos esti !

Niko, cine ti-a zis de astm??? Dr de familie?

Ioana, imi pare rau ca esti deprimata. Sper sa ajungem pe la voi.

Diana11, io m-as duce la targul de infrumusetare. Mandra is (si modesta normal), dar nu mi-ar prinde rau macar o zi de rasfat numai si numai pt mine. Bine, o saptamana ar fi boierie, da nu visez atata . Acum serios vorbind, cred ca as schimba unele lucruri la mine.

Ieri am primit vizite, Cristina cu fetele, scumpe rau . Dora rade intr-una si Mara e o d-soara cuminte.

Bogdi a inceput sa tuseasca din nou. Avem 2 saptamani de cand am reinceput gradi deci e bine . Tuseste ca data trecuta la inceput. I-am dat Prospan si o sa o sun pe Marienut sa vad ce zice, dar daca numa tusea ii nu ii mai dau nimic.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare!
La multi ani Tudor! Gabi, sa va traiasca feciorul frumos!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hai faceti, va rog, careva sub.nou, ca io as face da' n-am vreme acum.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana imi pare tare rau ca Nicolas are varicela si probail urmati si voi...Lasa nu te mai necaji ca toate trec.
I-as face si eu la Ioana Varilrix dar are muci. Nu pot sa-i fac pana nu ii trec, asa e?
Haideti la ca vad ca Flavia nu a facut. Eu abia acum o beau.
Flavia merci tare mult de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

La multi ani Tudor! Sa cresti mare si sanatos!

Haideti la cafea fetelor!

Vad ca toata lumea e in butoiul cu depresii.....

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput