ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Sanatate multa la bolnaviori!
Eu m-am enervat pe Cipri ca i-am zis ca o duc la gradi pe Maia sapt viitoare si a sarit in sus ca iara vreau sa se imbolnaveasca?Ca numa' ce a fost bolnava si sa o las sa mai stea pe acasa.Daca ar fi dupa el nici la scoala nu ar lasa-o sa nu se imbolnaveasca!
Cred ca o sa o tinem in casa pana se marita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Nico, pai eu zic sa il lasi pe Cipri cu Maia o zi intreaga doar ei doi, sa vezi cum o trimite apoi singur la gradinita.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neatza! haideti la !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Deci nu vreti cafea cu mine! No bine!
La noi la gradi e epidemie de varicela. S-ar putea ca Iulia sa fie virusata deja ca ieri s-a simtit destul de rau, adica n-a avut chef de nimic si a avut temperatura 38.2. Am dus-o azi la gradi ca n-am avut de ales. Vlad pare sa nu mai aiba probleme cu burtica. Vad io dupamasa cand ii iau de la gradi...
Gabi, tot lucrezi?
Ioana, cum e Nicolas? Alesio a scapat deocamdata?
Miha, esti mai bine? S-au mai rezolvat din probleme si necazuri?
Clauuuuu, ce mai faci fata?
Flavia, ai mai scapat de durerea aia nasoala de cap? Cum mai e Bogdi dimineata cu gradinita?
Moni, voi mai iesiti din casa? Sau stati doar la caldurica?
Alina m, ceva semne?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada merci de cafea. M-am activat si eu azi, dupa ce ieri am zacut toata ziua din cauza unei crize de fiere. La mine se manifesta tare urat, inculsiv frisoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Ada, io vreau da am fost in sedinta obisnuoita de miercuri asa ca nu is asa matinala.
Bogdi e ok cu gradi, ieri numa a fost plangacios ca si-a uitat sticlutza acasa, dar dupa primele zile alea din septembrie nu a mai avut probleme. O fi fost mai somnoros ieri. Azi a dus si sticla si niste masinute . Sticla ramane in masina si masinutele in dulapior.
Mi-a trecut durerea de cap. Ma mai ia uneori, dar cand ma ia asa tare am senzatiile alea nasoale de greata si ma enerveaza.

Gabi, imi pare rau ca ai facut criza de fiere. Bine macar ca ai putut sta in pat. Ai caldura???

Niko, buna ideea Cristinei, numa io zis sa-l lasi pe Cipri cu amandoi sa vada cum e, ca numa cu Maia poate e ok, dar tu esti cu amandoi.

Cristina, cum a trecut noaptea la voi?

Cristina(csa) unde ai disparut?

Mirela, Cristale??? Carmen, Diana???

Miha, trebe sa te sun. Soramea iti multumeste enorm de aparatul de aerosoli si a zis ca trece sa ti-l duca. Mark e ok acum si e un dundee mic si scump. Merge de-a busilea si iti vine sa-l manci. Si e un pofticios nevoie mare ... pfuu, de ce nu am si io un copil mancacios ?
Tu cum esti? Te putem ajuta cu ceva? Hai ca mai putin si vine intalnirea lunara .

Ildi???Diana(Ducky), Diana11???

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Va citesc cu interes dar nu apuc sa si scriu. Piticii mei sunt iar raciti de vineri...tot de la gradi, desigur.
In casa e frig tare si caldura e ceva-ceva doar noaptea (sub plapuma ). Ieri n-am avut nici gaz la amiaza asa ca...Traiasca microundele !!
Tocmai am terminat de facut ceva bun la cuptor ca primim oaspeti in curand, asa ca ma duc sa verific daca totul e ok.
Va pup si va doresc zile frumoase.
Merge careva la targul de frumusete ?? Nu ca ar fi nevoie...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Pe aici sunt si eu....la servici. Nu am chef de nimic, ma termina vremea asta. Eu nu am caldura si se pare ca in iarna asta nici nu o sa avem. Trebuie sa platim 160 mil garantie ca la noi in bloc sunt foarte multi cu datorii mari....ceea ce nu cred ca se va intampla in lunile urmatoare....asa ca vom fi fara caldura.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ole si de la mine.Ba mie mi-ar pica bine un targ de frumusete .Daca as avea si niscaiva bani
ADA de iesit din casa cam ciuciu ca io-s friguroasa ca naiba,brrrr pe ploaie si vant nici atat nu ies.Dar maine iesim sigur. Am vrut azi,dar bate vantul cam tare deocamdata.ma mai gandesc pana diseara ...
Sanatate bolnaviorilor

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput