ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ma doare capul de innebunesc si ma doare pana dupa ceafa.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi cum de esti in concediu?
Am de lucru, de-aia mi-am luat concediu. Mai aveam 2 saptamani si mi-am luat una acum.
Nico, merci de urare, dar nu e chiar modul in care mi-ar fi placut sa imi petrec concediul.
Miha ce e cu tine?
Citat:
Azi am fost pe la soacra-mea sa-l duc pe Dragos ca a facut abces la alt premolar
Si nu il duci la gradi? Ii dai ceva tratament?

Mergi la inceput

Alina, vad ca ai mai scris intre timp...la cine ai fost la stoma? Si eu am fost vineri cu Tudor la dentist. Vad ceva schimbare in atitudine... Ti s-a facut pofta de bb2? Ce fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Abia acum am vazut ce tampenii am scris. Alina, Monica va rog sa ma iertati. De la paracetamol mi se trage
Ma deprima vremea asta groaznic.Eu imi doresc soare........
Alexandra deja ma intreaba cat este de lung mesajul pe care il scriu.Sper sa ma lase in pace un pic. Cand ma vede la Pc hop si ea, sa coloreze, sa scrie....dar eu prefer sa faca toate astea pe hartie asa ca inchidem pc si trecem la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Am fost in Vlaicu la O tipa ,,,,,,imi scapa numele.Tare faina. A milincovici Petronela. Se intelege bine cu Dragos.Mi-a zis sa nu ii dau nimik (antibiotic) ca daca mai face puroi il mai curata. Dentocalmin i-am pus ca l-a durut ieri.Si nurofen in caz ca face un pic febra.Dar nu l-a mai durut dupa dentocalmin.Eraam si cu arnica dupa mine....:)

De la pofta pina la fapte....e cale lunga.

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, eu cred ca tie ti pofta de un bb. Chiar asa, te gandesti la bb 3?

Flavia, si neu am o durere de cap groaznica, migrena. Imi vine si sa vomit de durere. Cred ca vremea asta-i de vina.

Alina33, pai ce mai astepti daca ti-ar place bb 2?

Cami-Antonia, imi pare rau ca nu pot sa ajut financiar acum, chiar avem o perioada ff nasoala la capitolul asta. Ma rog in continuare sa faca Dumnezeu o minune cu cumnata ta.
Am citit pe site-ul ei si e cumplit.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Alina si Flavia -ic si cate un masaj de la mine sa va treaca durerea de cap.
Alina33 nu pot sa zic ca-i predispusa la alergii ca e prima data cand face alergie.Sper ca si ultima.

Mergi la inceput

Alina asteptam spatiul mai mare ( pe cind avea Dragos 2 ani) acum s-a dus....momentul.

Mergi la inceput

eu n-am gaz....si n-am facut nimik de mincare...
Fetele cu migrene, trece bine cu ,. Alina, tu n-ai voie, ca ti-a dat alta durere de cap .

Mergi la inceput

Citat:
Gabi, eu cred ca tie ti pofta de un bb. Chiar asa, te gandesti la bb 3?
Nuuuu! Nu cred ca as mai avea nervi de inca un bb. Asa ca si idee da, ca si noi suntem 3 frati, dar...

Mergi la inceput