ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salut!
Gabi, noi nu mai vrem alti copii, ne oprim la 2. De fapt eu nu mai vreau, Calin ar mai vrea...
Era a 11-a zi, deci nu perioada fertila, cu asta ma consolez si eu , dar nu se stie niciodata ce dereglari sunt...

Moni, m-am gandit la pastila de a doua zi, dar n-am mai luat si mi-a fost frica sa iau asa fara nicio recomandare.

Niko, imi pare rau de Maia saracuta! Ai grija, sa fii atenta daca ii mai dai medicamentele respective, poate ele au fost cauza.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No salut!
Niko, urata experienta ati avut cu Maia, draga de ea. Acum ii bine?
Alina m, a 11-a zi nu-i chiar sigur ca nu-i fertila, nu? De fapt, daca ai ovulatia prin a 8-a a 9-a zi, ai scapat, nu?
Miha, care-i baiul?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, nimic nu-i sigur...!

Pleca acasa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA lasa ca io il proiectai pe Tudor in ziua 4-5 a CM

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA lasa ca io il proiectai pe Tudor in ziua 4-5 a CM

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

SERIOS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA pai nu asa a venit pe neprogramate? Ca ne protejam cu metoda calendarului,doar in perioada ovulatiei foloseam prese ... Acum cum eu mai voiam unul si husbandu' nici poveste,ma mai bazam si io teoretic pe vreo degreglare ceva ... si s-a nimerit Si cand ma gandesc ca la Diana si dupa ce ne-au iesit perfect toate analizele abia dupa 8 luni a iesit,si munceam de zor in perioada fertila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Na ca mi s-a sters mesajul

Serviti!
Ziceam de Maia ca e bine acuma dar mai are tratament pana miercuri si trebuie sa tina regim alimentar!Cipri e racit si e acasa si el.
Mie imi vine sa recit Bacovia cand ma uit pe fereastra si simt nevoia sa iau o pauza sa citesc si sa ma relaxez.
Luana bun venit!
Gabitzica concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Alina iti tin pumnii sa fie cum vrei tu vezi ca era ceva homeopat pulsatila de luat in zilele urmatoare parca dilutie mica sa nu se prinda......n-are ce sa iti faca rau...
Nico incearca si cu homeopate Urtica urensch7 si coacaz negru picaturi daca e predispusa la alergii. Pe Dragos l-am scapat de alergii cu oua de prepelita...
Gabi cum de esti in concediu?
Azi am fost pe la soacra-mea sa-l duc pe Dragos ca a facut abces la alt premolar
Parca si eu as mai vrea un bebe si n-as mai vrea......

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Adica l-am dus la stomato si apoi la soacra-mea
Azi am fost la un client si avea 3 copii cu diferente de virsta cam de 4-5 ani intre ei. Era fain.....si ditamai casa ca nu se simtea ca are 3 copii acasa

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alinamoro multumim de rugaciune ... conteaza enorm ...

va rog sa ma scuzati ca am dat buzna dar este tare greu sa treci prin astfel de momente de una singura

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput