ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Ioana, mersi de "oferta", n-am avut timp sa solicit ambulanta ieri.

Diana, si ai mei sunt super incantati de patul etajat.

Diana11, multa sanatate si insanatosire grabnica!

Cristina R, ma bucur ca-ti place la scoala. Sa vezi ce fain e cand vine partea practica.

Gabi, nu am pus zahar cat scria acolo(200 g), am pus o cana nu chiar plina si am avut 3 gutui f mari. Nu a fost prea dulce.
Azi am facut banane glazurate. Am pus zahar intr-o cratita si apoi am adaugat putin unt (cand a fost ars) si am pus bananele. Se poate si cu gutui. Inca nu am gustat ca sunt calde.

Noi aseara am fost al Cicir la ceilalti prieteni, care o au pe Alexia. Am venit destul de tarziu...
Eu am o PROBLEMA...sa nu radeti ...dupa a "disparut" continutul din prezervativ , dar nu s-a rupt preze...deci eu sunt stresata la maxim pana luna viitoare cand astept CM.

Cami antonia, multa sanatate cumnatei tale, o sa ma rog pentru ea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Salut!
Mi-am mai revenit.Gatul imi este iritat dar fata de vineri sunt foarte bine.
Astazi chiar am gatit: naut pentru prima data si a iesit o bunatate de mancare, pulpe de pui cu mujdei de usturoi dupa o reteta extraordinara ca nu mai am gustul acela de usturoi in gura. .

Cine stie cat costa un bilet la circ?
M-as duce cu Alexandra ca se plictiseste, abia asteapta sa mearga maine la gradi.
Am fost cu ea la Korodi si diagnosticul a fost-rinita alergina.

Monica 70 esti sigura ca nu s-a rupt? ai pus apa in el dupa sa vezi daca curge?Am patit-o si eu o data, continutul iesise pe langa
Nu mai pot scrie, Ale nu ma lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA11 sa mor de ras nu alta,ma tot gandeam ce naiba mi s-a rupt M-am tot uitat in urma pana m-am prins ca te referai la Alina de fapt

Io-s p-aci cam turbata ca Diana nu vrea nicicum sa doarma de-amiaza si imi imaginez cum o fi pana diseara

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Diana11, eu sunt cu "problema", nu Moni.
Nu s-a rupt, cred ca a curs pe langa......habar n-am cum...
Pune si aici reteta de pui cu mujdei de usturoi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, . Poate a iesit pe langa. Pfuu, Calin ce zice?

Diana, ma bucur ca esti mai bine. E nasol daca e rinita alergica, bem am si nu e deloc placuta cand se manifesta, nas infundat sau curge din plin, senzatie ca de gripa, diferita prin faptul ca mammanca nasul si stiu ca e alergie, nu poti respira, etc. Eu o tratez cu aerius pastile cand se manifesta.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Alina Pfuu, Calin ce zice?

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Se distreaza! A zis ca poate se implineste dorinta lui Dragos, sa mai aiba un fratior.
Gluma-i gluma, dar nu-mi arde de ras, chiar ma streseaza chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, de cat sa te tot stresezi mai bine ti-ai schimba semnatura ...glumesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Alina, de cat sa te tot stresezi mai bine ti-ai schimba semnatura ...glumesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Clauuuuuu, te bat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Alina las ca mi-l dai mie, ca noi vrem bebe si uite ca tot piedici avem

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

pai doar s-a oferit si Ioana sa moseasca...

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput