ARADENCE DC (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Noi tot fara caldura... Am sunat la CET sa vad care e problema. Zice cau au dat drumul si la noi pe strada aseara, si ca probabil e oprita din pivnita. Vecinii zic ca nu e oprit robinetul jos.
Fetele din Vlaicu, aveti caldura?
Alina M , nu au foat prea dulci gutuile cu atata zahar?
Cristina R, ma bucur pentru tine ca te bucuri ca esti activa.
DianaR, cum de ti-ai schimbat medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI la noi e caldura de la inceput.Si la maica-mea la fel.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Miha sa iti traiasca sotul 100 de ani fara reparatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, vezi ca suntem in oct, iar ziua lu Susu e in noiembrie

Eu nu mai scriu nimic...azi...ca fac greseli gramaticale (nu din nestiinta ci din graba sau din cauza faptului ca tastez foarte repede si nu ma uit la ceea ce scriu) si ptr ca fac greseli nu vreau sa-mi pierd prietenele de pe forum

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Pai si ce? Las' sa traisca o suta de ani! O urare nu mai poa' sa faca omu fara sa sariti imediat!Asa ceva!

Mergi la inceput

Clau de ce scrii cu litere mici? sa nu iti vedem greselile? Si eu gresesc mult cand scriu ca nu ma uit ce tastez si mai manananc litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mah Clau, da cutra esti! Io am musafiri de la Alba si amu pregatesc paturi de culcare. Ce ma bucur ca mai sunteti si voi deranjate de treaba asta cu gramatica! Nu mai scriu ca is pe laptop si e tastatura asta ciudata rau si poate fac greseli. Hihi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Cristina R, merci de info. Cum erau saloanele? Erai cu bebe in salon? Tu ai nascut natural, nu? 200 de lei ptr ca nasti cu medicul chemat de tine, sau ptr atentii ?

Gabi, mi-a placut de Cioata, s-a purtat tot timpul exemplar cu noi, doar ca imi e mai usor acuma ca imi fac controalele la Laser, nu stau cu orele, ies mai ieftin, plus ca Vasile si Simedrea sunt colegi la policlinica si au fost si colegi de facultate.

Pupici!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(35+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, din cate stiu, S nu are contract cu casa si tre sa cotizeze 200 ron pt fiecare nastere, ceva de genul.....sper sa nu vb prostii. Nu am fost cu bebe in salon, si da, am nascut natural. Nu lasa copiii in saloane, ii aduc la 6 dimineata si ti-i lasa pana la ora 6 seara, ii iau la baita, apoi ii aduc la 21 si ti-i iau la 24. Apoi somn de voie pana la 6 iar.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput