e hop .. si obama!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La 3 zile dupa discursul din Cairo, desi in Liban Hezbolah avea victoria sigura in sondaje cu peste 90%, in final a pierdut in fata coalitiei moderate, pro-vest-pro-americana care a fost inspirata exact de discursul din universitate. In 50 de minute a spus prima oara pe nume ce se intimpla in palestina, a recunoscut tortura de acolo si din America, a recunoscut amestecul in revolutia trecuta din Iran si multe altele.
Obama a promis ca va inchide Guantanamo Bay intr-un an si pina in iulie erau mai putin de jumatate. Din cei trimisi inapoi 74 sint deja inscrisi in activitati teroriste.

A redus armamentul nuclear.

Uite o lista cu alti cistigatori Nobel ptr pace: Yaser Arafat, Anuar El Sadat, Dalai Lama si mai sint citiva idioti,teroristi sau paraziti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

La 3 zile dupa discursul din Cairo, desi in Liban Hezbolah avea victoria sigura in sondaje cu peste 90%, in final a pierdut in fata coalitiei moderate, pro-vest-pro-americana care a fost inspirata exact de discursul din universitate. In 50 de minute a spus prima oara pe nume ce se intimpla in palestina, a recunoscut tortura de acolo si din America, a recunoscut amestecul in revolutia trecuta din Iran si multe altele.
Obama a promis ca va inchide Guantanamo Bay intr-un an si pina in iulie erau mai putin de jumatate. Din cei trimisi inapoi 74 sint deja inscrisi in activitati teroriste.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Adica sa inteleg ca e este doar one-side oriented, pai tortura nu exista si-n Israel, adica numai in Palestina, ca de ceva timp eu stiu caaPalestina se lupta cu Israelul, nu cu Statele Unite...cum de stiu excat ca sunt 74 dintre ei amestecati in activitati teroriste, s-au dus astia la CIA si le-au spus ca niste copii cuminti ce sunt

Ah si doar pentru discursul asta i-au dat premiul Nobel?

Mamma mia, cand el e ocupat cu razboaiele care omoara oameni nevinovati...el ia preimul Nobel pentru PACE, pentru un discurs, adica pentru niste vorbe, si nu fapte.o

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Atunci probabil pentru ca e vaccinat si firmele farmaceutice cele mai tari sint in peninsula, Nobelu pe acolo...nu stiu...tu zici ca e comp(l)ot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu se poate! dalai lama?! care lupta de o viata?! pfff

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Uite s-au dat puncte mici la votarea subiectului de catre sustinatorii lui Obama, dar nu s-au ostenit sa si raspunda...pentru ce i s-a dat premiul Nobel pentru pace, poate ei stiu ceva ce nu stim noi!

Am dat o stea pt ca este o prostie de subiect, sorry!Eu sunt bucuroasa pe el, ca a castigat, consider ca pe plan extern a facut treaba buna, indreptand ce a facut Bush, mai este de facut dar are numai 8 luni de presedentie.
Am si eu supararile mele cu el dar sunt legate de politica interna.
Cam atat am avut de spus la subiect so carry on!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Atunci probabil pentru ca e vaccinat si firmele farmaceutice cele mai tari sint in peninsula, Nobelu pe acolo...nu stiu...tu zici ca e comp(l)ot?

Andrada eu vorbesc despre razboiae nu fictive, ci cat se poate de reale...

Nu inteleg de ce ma ataci, te-as raporta efectiv pentru ca faci misto asa pe fata in legatura cu vaccinurile, cand eu nu am scris nimic aici despre asa ceva, nici despre vreun comp(l)pot dar stiu sigur ca fiind moderatoare nimeni nu-ti va zice nimic.

Atata vreme cat eu scriu la subiect, de ce vrei tu sa faci misto de mine, asta nu se cheama in limbajul DC atac la persoana?

Poti sa-mi raspunzi cum vrei tu, dar nu cu genul asta de trash language.

Daca ai ceva de zis intru sustinerea razboaielor lui Obama zi, dar nu ma ataca pe mine referitor la alte subiecte la care mi-am exprimat parerea personala.

Mergi la inceput

blackpanterro: nici Dumnezeu nu poate atat de repede sa indrepte ce a facut bush! ..

((((iar daca ti se pare un subiect prost.. e simplu.. nu intra aici ))))

hai ca-mi place ce turnura a luat discutia ..

hello... vorbeam de pace , aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

blackpanterro: nici Dumnezeu nu poate atat de repede sa indrepte ce a facut bush! ..

((((iar daca ti se pare un subiect prost.. e simplu.. nu intra aici ))))

hai ca-mi place ce turnura a luat discutia ..

hello... vorbeam de pace , aici!

Ardeiash...tu esti OK?

Mergi la inceput

de ce ma-ntrebi asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

pe modelul asta, ma astept sa fie implementata in america metoda oferirii diplomelor de absolvire a unei universitati la doua saptamani de la inscriere, strict pe baza promisiunilor.

Mergi la inceput