e hop .. si obama!
Raspunsuri - Pagina 2
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Yo zic ca tot e bine...puteau sa-l gaseasca pe Bush sa-l premieze. |
...pe forumurile olandeze tot cam aceleasi reactii le-am citit...pai cred ca premiu Nobel asta deveni un fel de anti-Nobel, sau hai sa premiem pe cel mai "mediocru" ca sa nu zic "slab" din clasa sa-l impulsionam un pic.
Sau e varianta ca ne iau chiar de prosti?
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
Guestus spune:
Are toti coltii taiati obama acum...nu mai poate sa ridice tonul si sa ameninte pe nimeni
Llaura spune:
citat din mesajul lui ilse in Irak si Afghanistan inca sunt trupe americane...doar ca a inchis guantanamo bay |
In Irak sunt la fel de multi soldati ca pe vremea lui Bush, in Afganistan mai multi si vor fi mult mai multi, iar Guantanamo Bay vrea sa-l inchida, imediat ce plaseaza detinutii pe care nu-i vrea nimeni.
Eu cred ca a primit premiul pt talent oratoric.
Nu e prima data cand premiul se da...hm, politic. In 2007 a castigat Al Gore si Irena Sendler nu.
ilse spune:
citat din mesajul lui Guestus Are toti coltii taiati obama acum...nu mai poate sa ridice tonul si sa ameninte pe nimeni |
dada...i-au pilit astia caninii cu trofeul sa nu se dea la iranieni ca pe irakieni deja ii cam termina.
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Llaura
In Irak sunt la fel de multi soldati ca pe vremea lui Bush, in Afganistan mai multi si vor fi mult mai multi, iar Guantanamo Bay vrea sa-l inchida, imediat ce plaseaza detinutii pe care nu-i vrea nimeni. Eu cred ca a primit premiul pt talent oratoric. Nu e prima data cand premiul se da...hm, politic. In 2007 a castigat Al Gore si Irena Sendler nu. |
Laura merci, chiar nu stiam, deci zici ca guantanamo inca nu e inchis...deci pana la urma chiar nu facu nimic, nada de nada.
ardeiash spune:
i-auziti aici:
"Identitatea candidatilor este tinuta secreta timp de 50 de ani. Dar anumite nume pot fi facute publice, daca propunatorii decid sa lanseze public candidatura protejatilor lor."
sursa: http://www.bzi.ro/Obama-si-sarkozy-nominalizati-la-Premiul-Nobel-pentru-Pace-A45176.html
s-auzim numai de bine! si
danais spune:
Pai cum adica ce a facut pentru pace. Uitati aici:
http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/in-cateva-luni-americanii-vor-definitiva-bomba-antibuncar/sumar-articol/1620905/
Asta sigur o sa aduca pace si liniste in lume. In rest...toate bune.
ilse spune:
Uite s-au dat puncte mici la votarea subiectului de catre sustinatorii lui Obama, dar nu s-au ostenit sa si raspunda...pentru ce i s-a dat premiul Nobel pentru pace, poate ei stiu ceva ce nu stim noi!
ilse spune:
Hai ca pana zic ceva si sustinatorii " din umbra" ai lui mister obama, iata ce zice site-ul oficial a lu nenea astia cu nobel:
"for his extraordinary efforts to strengthen international diplomacy and cooperation between peoples"
sursa:http://nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2009/
ar fi ras, daca nu e de plans