Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 13
mvb spune:
Neatza fetelor.....la noi a plouat toata noapte, asa ca va inchipuiti ce aiurea e afara.....umezeala si frig
acu nu mai ploua, dar cerul continua sa fie acoperit
Acum ca am prezentat vremea din nordul tarii
, va doresc sa aveti parte macar de un weekend insorit si caldulos in suflete![]()
I`ll be back!![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Florentina_C spune:
Neata si de la mine si un
.
Cam liniste pe aici azi , se vede ca e week-end...
fetele se odihnesc sau cine stie poate il proiecteaza pe bb
...![]()
![]()
![]()

Florentina_C spune:
Aaaa...am uitat sa va spun , azi mi-a crescut TB de la 36.0 la 36,3...Cred ca sunt la ovulatie ...
Uraaaaaaaa....

jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela cartea mea nu e asta, chiar ma bucur ca nu e aceeasi carte, cand oi fi gravi am ce studia ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
da-ne si tu cartea ta
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Neatza fetelor.....la noi a plouat toata noapte, asa ca va inchipuiti ce aiurea e afara.....umezeala si frig acu nu mai ploua, dar cerul continua sa fie acoperit Acum ca am prezentat vremea din nordul tarii I`ll be back! MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
salut iubita...ma bucur ca iti place cartea si multumim ca ne-ai prezentat vremea in nordul tarii

jesia spune:
raportez ca nici azi nu s-a prezentat rusi
azi ar fi z30...sa speram ca nu se lasa prea mult asteptat 
aleesicoo spune:
ce fac fetiliii????
Jesia hai sa iti spun un secret , barbatii inainte de a ejacula ,le mai curge ceva asa zisa "zeama"
fara a fii scarboasa daca se afla un
aia e.. apare bebicu, asta mi-a zis si mie un dr. cand am ramas prima data, stiam ca m-am protejat si totusi am ramas gravida
asa ca nu se stie niciodata![]()
Mvb si la noi luni vin ploile
mogaldeata lu'mama