Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
criss_2081 un
pt mami , si un
pt ioan
parte din povestioara o stiam , insa tot mi-a facut placere sa o aud inca odata pe toata de la cap la coada ..de fapt povestioarele astea cu final fericit , cum ziceai si tu , sunt cele ce ne dau putere si incredere ca o sa fie bine
va pupacesc si va doresc spor la II
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
magdita spune:
Neata scumpele mele,
Vroiam sa va multumesc din suflet tuturor pentru rugaciunile pentru Lucia, bunica sotului meu. Daca ieri dimineata tragea sa moara, nu mai era constienta si nu mai raspundea cand o strigai, spre dupa-amiaza si-a mai revenit, a si mancat un iaurtel seara si jumatate de banana. Sunt absolut convinsa ca Bunul Dumnezeu si Sfantul Nectarie la care m-am rugat ieri au vegheat-o
.
Ingeras
, felicitari din suflet mamico, sa va traiasca bebelusul si sa fie sanatos.
Luca
, sanatate maxima scumpa mea.
Criss
, multumim pentru povestea minunii tale. Am citit-o cu lacrimi in ochi, pentru ca si eu simt aceleasi lucruri pe care le-ai simtit si tu cand asteptai minunea, ma uit cu jind la fiecare burtica si la fiecare bebelus, am sufletul plin de dragoste, sta sa se reverse, insa nu-mi pierd speranta ca intr-o buna zi o voi revarsa asupra copiilor mei, pana atunci o impart intre nepoteii scumpi cu care m-a binecuvantat Dumnezeu.
Va pup pe toate si va iubesc
, nu va mai enumar ca sunteti multe
. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea tot ce e spre folosul nostru la timpul cuvenit
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
cami_antonia spune:
fetele
salutari si de la noi
am iesit din spital
nu am mai apucat sa scriu
caci am spalat rufe si am stat cu antonia
imi sunteti f dragi
ma bucur ca imi sunteti alaturi
criss milioane de pupici si pt tine si pt bebe
poate ne intalnim si noi
dupa ce mai trecem de campania cu alina
azi fratele meu si sotul
inregistreaza o emisiune pe trinitas
va voi comunica
cand se va da
despre alina bineinteles
va pupam
AAAAA
SI TRE SA PUP O MARE DOAMNA ... ACUM MAMICA CURAJOASA CARE A NASCUT FARA EPIDURALAAAA
DRAGA ANADOMNICA MERITI 

FELICITARI
EU SUNT CONVINSA CA PANA LA URMA TOATE FETELE DE AICI VOR AVEA BEBELUSII LOR ... ATI DEMONSTRAT DE ATATEA ORI CA MERITATI ASTA ... BUNUL DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE TOATE
PUP SI PE GEORGIANAAAAAA ... care ne-a impins catre aceasta campanie cu alina
si pe toate sa nu se supere cinevaaa

DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
acum am vazut ca exista si optiunea de a dona online pt cei din tara si strainatate direct pe blogul alinei
multumim de sfat cristinei
o zi frumoasa
cami
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
sandaa spune:
Dragele mele,
Felicitari proaspetelor mamici Anadomnica si Ingeras. Sa va traiasca scumpii vostrii copilasi sa va aduca numai bucurii, sa fie mancaciosi si sanatosi. Sanatate multa va doresc si voua refacere cat mai rapida, Bunul Dumnezeu sa va ocrotesca.

Livsy draga mea multumesc pentru cuvintele tale frumoase adresate, esti minunata, cuvintele tale mi-au mers la suflet desi nu le merit. Dumnezeu sa-ti raspatesca bunatatea ta, Maicuta Domnului sa-ti fie aproape. Tu ce mai faci? Cum mai esti? Sper ca nu te superi ca te intreb.
MaraAnisia multumesc si tie pt cuvintele tale minunate. Desi am scris mai rar in ultimul timp va pastrez in suflet pe toate. Iti doresc multa liniste sufleteasca si lumina in suflet. Dumnezeu sa-ti daruiasca darul vietii cat de curand.
Criss multumim pentru povestea ta frumoasa. Bunul Dumnezeu te-a rasplatit pentru credinta ta. Sa-ti traiasca copilasul ssi sa ii aduci cat mai repede o surioara sau un fratior.
ALRAK mie mi-a mai ramas un snurulet atins de Braul Maicii Domnului si ti-l dau cu mare drag daca imi scrii adresa ta. Te imbratisez draga mea si sunt alaturi de tine.
Deeva iubita imi lipsesc cuvintele tale de credinta si de incurajare pe care le scriai mai inainte. Fiecare dintre noi trece prin niste perioade mai grele dar speram sa iti recapeti speranta si sa fii ceea cea care erai inainte plina de speranta.
Camisa stii ca suntem alaturi de tine si familia ta in marea incercare. Maicuta Domnului sa fie alaturi de Alina si de fratele tau. Esti minunata pui mult suflet in toate. Dumnezeu sa-ti rasplateasca si sa iti aduca numai bucurii.
Caciantoni multumim pt postarile tale. Desi cu rusine marturisesc ca n-am citi tot ce ai scris in ultima vreme promit sa ma intorc si sa citesc.
Luca multa sanatate imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea proceduri, dar cu ajutorul Domnului si cu rabdare toate o sa treaca cu bine. O imbratisare calda de la mine.
Anaomaria, Magdita si tututuror va doresc toate cele bune, multa sanatate tuturor si numai bucurii.
Fetelor care sunteti din Bucuresti va rog sa-mi spuneti care stiti unde se aduc moastele sfintilor la Patriarhie ? As vrea mai multe detalii. Va multumesc mult.
Domane ajuta tuturor!
caciantoni spune:
sandaa.....Sf. moastele vor fi aduse spre inchinare in curtea Catedralei Patriarhale....este in zona Unirea.....Sf. Moaste vor fi aduse sambata, 24 coctombrie, dar nu stiu ora....daca stie cineva, sa posteze si pe forum.....multumesc....
caciantoni spune:
gata, fetelor....am gasit programul minifestarilor organizate cu ocazia sarbatorii Sf. Dumitru.....postez link....
http://www.basilica.ro/ro/stiri/programul_manifestarilor_organizate_cu_prilejul_sarbatorii_cuviosului_dimitrie_cel_nou_ocrotitorul_bucurestilor_24_28_octombrie_2009.html
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Sandaa iti multumesc in suflet. 

Ti-am trimis PM cu adresa. MULTUMESC!

pentru toti cei aflati in suferinta sufleteasca sau trupeasca

tuturor
Doamne Ajuta!
maria08 spune:
Buna, dragele mele!
Vreau sa va imbratisez pe toate cu drag; chiar daca-i virtual.....in ultima perioada nu prea am mai intrat , dar sa stiti ca incerc sa citesc cat de des pot.
Anadomnica, Ingeras: Felicitari!!!! Bun venit pe lume bebelusilor vostri, multa sanatate si sa va aduca numai bucurii!!
Criss: Si pe mine m-ai facut sa lacrimez....o poveste cu un final asa cum il meriti de altfel!!!
MaraAnisia spune:
Dragutelor, vin cu vesti bune despre proaspata mamica - Anadomnica, vesti transmise de mamica Anaomaria, ocupata si ea cu minunea din viata ei:
"a zis ca totul e bine, nasterea a fost ok, a avut pauza intre contractii, nu a fost asa naucitor ca la Anaomaria si de ieri s-a tot chinuit cu Maria ei sa-i dea san si azi in sfarsit a inceput sa traga cum trebuie. asa ca totul e bine, spera ca maine sa plece acasa
si le multumeste tuturor fetelor care s-au gandit la ea.
a zis ca a fost un bine sa stie ca sunt atatea care o poarta in gand, la munca sau orinde s-ar afla ele."
ce sa mai, avem doua Ane speciale care impreuna cu cele doua minuni Mariute ne aduc fericire in suflet si ne redau speranta ca vom primi si noi darul de a naste prunci sanatosi.
va imbratisez cu drag.
Doamne ajuta
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png