Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)
Raspunsuri - Pagina 16
Lili_g spune:
Anadomnica, Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa va ajute!
O sa fie totul bine!
Doamne Ajuta!
Anaomaria spune:
Buna fetelor
Pe la 6 fara 10 inca nu nascuse Ana Domnica, era la contractii lungi si dureroase. Va multumeste tuturor pentru sustinere. Va pup si eu si va doresc numai bine.
Doamne ajuta!
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
Maria-Parascheva
deeva73 spune:
Ajuta Doamne Bun sa se nasca Maria, ocroteste Maica Precesta pe ceea ce va sa-i fie maicuta Anadomnica.
cami antonia Domnu sa daruiasca sanatate fetitei tale si Alinei deopotriva. Ca El ii Bun si are de dat pentru tot credinciosul ce vine sa ii ceara.
Pe toti va pup 
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Lili_g spune:
Fetele care puteti sa vorbiti cu Cami, va rog sa-i spuneti ca astept un raspuns pe PM de la ea.
Doamne Ajuta!
Lili
Anaomaria spune:
Buna seara, fetelor
La 19.50 s-a nascut Maria Anei Domnica. Are 3700gr. A nascut natural, fara peridurala. Noua mamica va pupa pe toate si va asteapta sa-i luati locul in trenuletul gravidutelor.
Cele doua Ane si cele doua Marii va pupa pe toate si va doresc o seara frumoasa.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
Maria-Parascheva
ALRAK spune:

Bun venit pe lume Mariei

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ajute sa fie sanatoasa si papacioasa, iar mamica fericita Ana sa se refaca repede sa aiba laptic si sa se bucure de minunea ce a aparut in viata ei .

pentru mamica fericita Ana

vvvvv multumesc frumos pentru tot.
O sa incerc sa caut si eu la Catedrala si Manastirile la care o sa merg. Daca nu gasesc intre timp, o sa te rog pe tine atunci sa ma ajuti. Multumesc inca o data 
.
tuturor si o noapte linstita
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
Anaomaria multumim mult pentru vestea minunata ce ne-ai dat-o. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi cele doua Marii si pe copilasii vostri.

pentru cele mai fericite mamici

Doamne Ajuta!
mada23 spune:
Mariuca frumosa si binecuvantata bine ai venit pe lume

sanatate multa si sa o asculti pe mami

Anadomnica felicitarii mamico!
Anaomaria..
multumim mult de vesti, multi pupi printzesei tale care m-a topit

Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
Livsy spune:
Ce minunat!!!!! 

Anadomnica si Ingeras, FELICITARI! Sa aveti parte de copii minunati, binecuvantati, sanatosi, cuminti, lumini in casele voastre!
Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit!

Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare cu multa fericire si cu sanatate, alaturi de pruncii vostri! Cate un
si o calda imbratisare de la mine!
Nu stiu de ce dar astazi parca a plutit in aer ceva minunat... cel putin pentru mine asa a fost
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate la vremea potrivita de EL. Doamne Ajuta!
Va imbratisez pe toate, proaspete mamici, "vechi" mamici si aspirante. Dumnezeu sa ne aiba in paza!