Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anadomnica, Doamne ajuta, sa ai o nastere fff usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

AnaDomnica ne rugam pentru tine, si sa dea Domnul sa nasti repede si sa fie sanatoasa bebita

38+ Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna, nu sunt plecata,doar ca am cateva probleme cu calculatorul , nu am mai putut intra pe site, decat ieri un pic si nu am apucat sa citesc tot, iar acasa, calculatorul e varza, se inchide singur, nu pot scrie, scriu 5-6 litere se strerg 3 din ele!
O veste nemaipomenita, Anadomnica , draga noastra, sa ai parte de o naste usoara, sa fii binecuvantata de un copil sanatos si papacios,sa fii ocotita de sfintii la care te-ai rugat, de Maicuta si Bunul Dumnezeu! Doamne ajuta!.
Karla, eu l-am luat de la magazinul bisericii, uite chiar acum ma duc sa vad daca are, daca nu sa vorbesc cu maicuta sa imi aduca, nu este departe de locul unde muncesc .
Am sa revin cu vesti, la era 14 plecam la Bucuresti l;a spital!!!
pup toate fetele, sanatate, sa fiti ocrotite!
DOAMNE AJUTA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor...sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie20.htm

anadomnica- Domane ajuta, draguta!...sa ai o nastere usoara si sa aduci pe lume o fetita sanatoasa!....Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului, Sf. Nectarie si Sf. Cuv. Parascheva sa te ocroteasca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anadomnica... Doamne ajuta sa ai nastere usoara, bebelina sanatoasa mii de

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

KARLA, m-a trimis la catedrala din oras, fiind foarte posibil sa aiba, daca nu are, in 2-3 saptamani aduce la maicuta!Te anunt cand il am !
Doamne ajuta!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Domnicuta , Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un bb sanatos ..multumim Anaomaria si mai asteptam vesti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Anadomnica , te tin strans de mana.
Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Multumim Anaomaria pt veste.

Anadomnica nastere usoara!
Sa vina Maria pe lume sanatoasa, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, a Sf Nectarie, a Cuv. noastre Parascheva si ale tuturor sfintilor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Anadomnica...stii tu, pumnisorii strinsi!

Hai, revino cu bebitza frumoasa si sanatoasa!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput