Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dragutele mele si cipicah

koko , mie mi-au dat lacrimile ... nici nu stiu de ce , caci povestioara ta e atat de faina , vorba anei (livsy) o pilda pt noi toate .. pur si simplu , eu simt in mesajul tau f mult echilibru , si atata incredere , cata imi doresc si eu ..sa va traiasca micuta pruncutul si sa va semne

livsy , incercari data de DD... asa ne ducem zilele , cu bune si cu rele , cu grele si cu usoare .. o sa zambeasca el soarele , largggg , si pe straduta ta

vvvv , mie parintele duhovnic mi-a zis ca , atunci cand urcam pe scare credintei , atunci ne trage uratul mai tare de picior , ca nu-i place sa ne vada smeriti..si asa isi baga coada cat sa strice si sa intunece gandul nostru bun ..deci tu esti pe drumul cel bun , cand il simti ca-si vara coada , fa-i vant cu gandul .... goneste-l de la tine .. caci supararea si gandul rau nu sunt de la DD ...
parintele Arsenie Papacioc , spune ca, pustinii se luptau cu cel negru , ca il tranteau ca sa-l slabeasca credinta

sa-ti spun pilda a parintelui .. imi cer scuze daca nu e chiar citat
era un orasel , in care toti localnicii chefuiau , se distrau , faceau numai rele , si acolo , salasluia ca sa-i ademeneasa un singur urat negru
si era un pustnic , care se ruga , tinea post ,facea pocainta , si era o armata de urati sa-l ispiteasca
pilda este , ca atunci cand credinta ne este subreda lupta cu cel urat este simpla pt el , dar cand ne intarim , lupta e grea , se inmultesc si muncesc sa ne doboare ..tu tine-o asa si vei vedea ca usor usor , se mai calmeaza lucrurile ...

madut
, sa fie cum simti tu , dar mai presus sa fie cum vrea DD ..

cami, e tot ce iti lipsea.. eu din pacate am avut un program destul de , insa cred ca ar fi bine sa deschidem totusi contul de ajutor umanitar , daca imi trimite adi toate declaratia scrisa si semnata me ocup eu

si eu ma tot gandesc la luca , la meda , la theiuta , si stiti la cine ma gandesc si ma intreb oare ce mai face .. maryann ... sper din suflet ca este bine , si poate apare sa ne mai povesteasca ce mai face

va pup dragutelor si va doresc spor la bebei , caci mai avem 1 luna si intram in postul Craciunului

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

neata si de la noi din spital
ei ieri a fost greu cu febra
azi nu prea mai avem
e mai binisor
ne-au luat sange si urina
pt analize
sa vedem
ce si cum
sa vedem cum evoluam
nu mai stiu nimic
de alina
si de adi
il voi suna
si va voi spune cat a reusit sa stranga
sa facem galerie
poate reusim
incet incet

ne-am bucurat ca au venit televiziunile locale
si i-au luat interviu
azi se zicea ca apar in libertatea
poate sa verifice cineva?
ca eu nu am timp de citit pe net ziare
plssssssssss

va pup
mi-e dor si mie de fetele vechi
dar si de cele noi care nu prea mai scriu
pup

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

cami - a aparut in libertatea....

postez link -ul....

http://www.libertatea.ro/stire/alina-doreste-sa-fie-o-mireasa-sanatoasa-260336.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele,

Cami sunt alaturi de tine, de micuta ta si de Alina. Doamne ajuta sa se adune banii cat mai repede si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine.
Koko sa-ti traiasca baietelul si sa va bucure. M-am bucurat foarte mult pentru povestea frumoasa care ai scris-o si multumim pt ea ne da sperante si noua.
Livsy Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca. Multumim pentru ce faci pentru noi. Cun timpul vei primi si rasplata pentru sufletul tau bun.
Victorita sa stii ca nu esti singura care treci prin astfel de momente. Si eu trec prin momente de descurajare de multe ori. Cum spuneau si celelalte fete ispitele sunt mari dar nu trebuie sa ne descurajam.
Anadomnica ma bucur ca ne scrii. Mai ai foarte putin pana la marea intalnire. Sa-ti ajute Dumnezeu pt rugaciunile Maicii Lui si a tuturor sfintilor sa ai o nastere usoara.
Anaomaria sa-ti traiasca micuta, sa fie inteleapta si cu suflet mare asa ca mamica ei.
Lili g foarte frumoase postarile si pline de invataturi care ne pun pe ganduri. Multumesc ca esti alaturi de noi.
Caciantoni multumim pentru tot ce faci pt noi. Bunul Dumnezeu sa-ti ajute sa primesti cat mai repede darul vietii.
Georgia foarte frumos ceea ce ai facut pt Alina. Bunul Dumnezeu iti va rasplati pt sufletul tau bun. Ce mai face micuta Alexia?
Deeva imi este dor de postarile tale.
Tuturor va doresc multa liniste sufleteasca si un sfarsit de saptamana cat mai bun. Va pup pe toate va iubesc si va admir chiar daca nu am mentionat pe toata lumea. Sa stiti ca sunt alaturi de voi chiar daca in ultimul timp am scris mai rar. Multi

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cami ma rog si eu pt fetita ta sa se faca bine. Stiu prin ce treci. E greu. Si ma rog si pt Alina si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti. E cumplit.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Va imbratisez pe toate cu drag si Domnul sa va binecuvinteze.

M-a bucur ca v-a placut postarea despre Milostenie.

Sa aveti o zi linistita si minunata.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

unducthable, luca2008, Ioanatugs, speranta2008, stuart, pogonici1977, Theiuta, jujuka, sissica mi-e dor de voi.
sper ca suteti bine si sanatoase. dar nu stim noutati.

va pup dulce. sanatate multa.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata, dragele mele,

Ma bucur sa va regasesc aici si imi este foarte dor de acelea dintre noi care, dintr-un motiv sau altul, au lipsit la apel in ultimul timp. Ceeace conteaza cu adevarat, insa, este ca seara (sau in alt moment al zilei) sa ne intalnim la rugaciune, fiindca mari minuni putem face asa, impreuna, pentru noi insine si pentru cei pe care-i iubim. Va doresc o zi binecuvantata, multa nadejde in suflete, momente frumoase alaturi de cei dragi ai vostri si recunostinta fata de Dumnezeu.

Iata si un Psalm pe care va indemn cu dragoste sa il cititi:

Psalmul 41
Intru sfarsit, un psalm al lui David

1. In ce chip doreste cerbul izvoarele apelor, asa Te doreste sufletul meu pe Tine, Dumnezeule.
2. Insetat-a sufletul meu de Dumnezeul cel viu; cand voi veni si ma voi arata fetei lui Dumnezeu ?
3. Facutu-mi-s-au lacrimile mele paine ziua si noaptea, cand mi se zicea mie in toate zilele : " Unde este Dumnezeul tau ?"
4. De acestea mi-am adus aminte cu revarsare de inima, cand treceam cu multime mare spre casa lui Dumnezeu,
5. In glas de bucurie si de lauda si in sunet de sarbatoare.
6. Pentru ce esti mahnit, suflete al meu, si pentru ce ma tulburi ?
7. Nadajduieste in Dumnezeu, ca-L voi lauda pe El; mantuirea fetei mele este Dumnezeul meu.
8. In mine sufletul meu s-a tulburat; pentru aceasta imi voi aduce aminte de Tine, din pamantul Iordanului si al Ermonului, din muntele cel mic.
9. Adanc pe adanc cheama in glasul caderilor apelor Tale.
10. Toate talazurile si valurile Tale peste mine au trecut.
11. Ziua va porunci Domnul milei Sale, iar noaptea cantare Lui de la mine.
12. Rugaciunea Dunmezeului vietii mele, spune-voi lui Dumnezeu : " Sprijinitorul meu esti Tu, pentru ce m-ai uitat ?"
13. Pentru ce umblu mahnit cand ma necajeste vrajmasul meu ?
14. Cand se sfaramau oasele mele ma ocarau asupritorii mei.
15. Cand imi ziceau mie in toate zilele : " Unde este Dumnezeul tau ?"
16. Pentru ce esti mahnit, suflete al meu, si pentru ce ma tulburi ?
17. Nadajduieste in Dumnezeu, ca-L voi lauda pe El; mantuirea fetei mele este Dumnezeul meu.

Un weekend frumos TUTUROR!
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Revin pt ca am uitat sa va imbratisez si sa multumesc tuturor celor care mi-au adresat cuvinte atat de frumoase: Madutz, Georgia, Sandaa, va multumesc din tot sufletul!

Cred ca am mai dat candva citatul acesta din Sfanta Scriptura: Omul are bucurie sa dea un raspuns cu gura lui, si ce buna este o vorba spusa la vremea potrivita! (Proverbele lui Solomon, cap 15, v. 23)

Dumnezeu sa va rasplateasca si sa reverse in vietile voastre toata lumina pe care si voi o aduceti in vietile pe care le atingeti. Doamne Ajuta!

Sandaa, ma bucur mult ca ne-ai scris!! Tu ce mai faci, draguta? M-as bucura sa teci mai des, daca poti, eu simt ca ai o mare comoara in sufletul tau si sper din toata inima ca viata sa iti ofere in curand o frumoasa rasplata pentru toata frumusetea si linistea ta!

Asemenea, doresc tuturor, nu mai mai repet acum, cu unele dintre voi vorbesc mai des, iar voi stiti cat de mult imi doresc fericirea voastra, a fiecareia in parte, fara nicio exceptie. Sa ne ajute Dumnezeu!

Cami, sanatate multa fetitei tale si Alinei. Am intrat aseara pe siteul Alinei http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/ si am vazut banuti s-au strans pentru Alina. Doamne Ajuta in continuare!!! Dumnezeu sa va binecuvanteze familia, cea atat de greu incercata pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am o perioada mai grea la munca...o poveste lunga si cu mult stres..dar cu ajut bunului dumnezeu si a maicutii domnului voi trece si peste asta....dar va dura cei drept

eu va citesc din umbra dar nu am putere si sa va scriu perioada asta

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput