Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

DRAGUTELOR SINAXARUL DE AZI....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie15.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele

Cu bucurie in suflet va anunt ca in data de 24 octombrie, de hramul Catedralei Patriarhale vor fi aduse spre inchinare credinciosilor ce se vor afla la Bucuresti pe dealul Patriarhiei Moastele Sfantului Dumitru cel Nou, cele ale Sfintilor Constantin si Elena, dar si Mana Sfantului Vasile cel Mare, Moastele Sfantului Grigorie de Nazianz si Moastele Sfantului Grigorie de Nyssa.

Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna dragele mele,
lili_q am citit azi tot ce ai postat, de asemeni si ce a postat livsy, caciantoni, si toate fetele!
ieri ce trebuia sa fie o zi frumoasa, a fost un dezastruuuuuuuuuuu, de cateva zile eram un pic agitata, dar ieri.......am spus si o repet, cu cat ma rog mai mult, e mult mai rau!Mi-am pus in gand inainte de servici sa merg la biserica, am ajuns, am facut tot ce mi-am propus, apoi asa de tare a fost suparat sufletul, nu ma mai intreb de ce, sunt ispite, dar vroiam sa fie o zi curata, in care sa ma pot ruga cu sufletul linistit, nu a fost sa fie asa....am si facut pacate, am gandit ca mai bine plesnesc si las pe altii sa fie fericiti, apoi am zis ,,Doamne iarta-ma, ca nu stiu ce spun!''M-am gandit apoi sa nu mai plang, alta lume sufera si mai mult....azi sunt un pic mai bine, sa ma iertati dragele mele ca nu am putut ieri intra cel putin sa felicit pe toate cele care poarta numele de Parascheva, , inca o data iertare!!!Aici imi gasesc linistea, pot sa spun cate ceva, fiind sigura ca in urma mea nu se rade....nu imi plang de mila, am invatat sa trec peste acest lucru.Pentru ca nu am putut sa imi infrang furia, m-am suparat apoi pe mine, sunt tare pacatoasa.....
Sa nu va suparati pe mine.....
Va pup pe toate, si va port in inima, ma rog impreuna cu voi pentru toata lumea, stiu ca maine v-a fi mai bine! Bunul Dumnezeu nu ma lasa, nici pe mine, nici pe altii care au nevoie de liniste, de sanatate si de toate cele de trebuinta!
DOAMNE AJUTA PE TOATA LUMEA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Draga Victorita,

Sa sti ca cu cat te rogi si doresti sa faci lucruri placute Domnului, sa urmezi randuiala bisericii, vrasmasul va incerca sa te impiedice, asta e o lupta de zi cu zi, clipa de clipa. Sa nu crezi ca lupta va inceta...Ea devine si mai apriga pe masura ce ne straduim mai mult. Si Dumnezeu ingaduie acestea pentru ca noi sa ne intarim in credinta.
Tu sa nu deznadajduiesti ci sa alergi degraba la spovedit, si daca ai dezlegare sa te impartasesti si cu Domnul alaturi sa lupti impotriva patimilor.
Ai sa reusesti cu ajutorul Domnului sa te ridici iara si iara.
Si incetul cu incetul n-ai sa mai cazi. La inceput suntem ca si copilasii, noi avem nevoie ca Domnul sa ne tina de mana caci altfel cadem adesea.

Te imbratisez. Nadejde in Domnul si multa rugaciune.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna seara
Recunosc, n-am trecut pe la voi de tare multa vreme...sa ma iertati. Multe dintre fete nu ma cunosc, dar acum, dupa ce mi-am culcat copilasul am intrat pe forum si mi-am amintit ce frumos era cand citeam (de scris mai putin) aici, cata bucurie si speranta aveam in suflet; asteptarea si testele negative nu ma mai indurerau asa tare...
Dar sa va spun despre mine: Am ramas insarcinata cand chiar nu ma asteptam (foarte pe bune), imi facusem si programare in luna septembrie la salpingografie si la un medic homeopat renumit de aici din Cta, dar pe 23 august 2008 am avut 2 teste clare cu doua liniute. Sarcina a fost usoara pana la sfarsitul lunii februarie cand mi s-a recomandat repaus la pat sau aveam "sa nasc prematur in cel mai bun caz".Ce a fost in sufletul meu nimeni nu stie...atunci mi-am luat cartulia mea de rugaciuni si zi de zi am citit Acatistul Maicii Domnului si Acatistul Sf. Stelian, m-am spovedit, m-am impartasit si incet au trecut zilele, saptamanile.
Am nascut la 39 de saptamani (22 aprilie) un baiat perfect sanatos de 3700 gr, natural (la 17,30 internarea, iar la 19,15 a venit pe lume Cezar-Constantin) n-am lasat cartea mea cu rugaciuni nici la spital si m-a ajutat Dumnezeu si Maicuta Domnului Si Sf. Stelian sa nasc repede, fara dureri asa ingrozitoare din cate auzisem.
In curand bebitza al meu face 6 luni si are deja peste 9 kg, sanatos tun, cuminte, zambaret, lumina ochilor mei. Doarme noaptea, nu plange fara motiv, colici nu prea a avut...ce mai? e minunea mea mica si frumoasa.
Cam asta e povestea mea. Mai scuzati ca m-am intins atat...
Va doresc sanatate multa, credinta in suflete, rabdare caci Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de fiecare dintre noi.
Va imbratisez cu drag si va promit ca o sa mai trec pe aici.
Doamne ajuta!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
rugati-va si pentru ANTONIA IOANA TEODORA, fata mea ca are febra mare ... suntem internate in spital cu 39 cu 1 .... e tare greu ... nici pe fratele meu nu-l mai pot ajuta decat f putin cu campania ... offffffffff

adevarul e ca cea mai importanta e sanatatea

va pup
doamne ajuta!
multumesc tuturor pt sprijin

lili pupici
multumim mult
a vorbit marius cu fratemiu? ca cu mine nu ... eu am fost azi toata ziua la spital ... acu pe seara mi-a adus sotul internetul

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata,

Jasmine30, iti multumim MULT pentru vestile pe care ni le-ai adus! Dumnezeu sa iti rasplateasca!

Koko (Corina), multumim ca ne-ai scris! Sa iti traiasca baietelul, sa va bucure viata si te mai asteptam, cand poti, cu povesti frumoase despre bebelusul tau, despre nastere si despre cum ai reusit sa invingi amenintarea ca s-ar putea sa nasti prematur. FELICITARI din toata inima!
Ai procedat foarte bine cand ai luat carticica de Rugaciuni si nu te-ai mai desprins de ea, asta ar trebui sa fie o plda pentru noi toate! Te-am trecut acum la Mamici, nu ma stiusem nimic despre tine Aaa, si asteptam poze!

Anaomaria, iti multumim ca ti-ai facut timp sa ne scrii! Ma bucur din tot sufletul ca ati scapat de spital si ca fetita e bine! Iti dorim multa sanatate, multa Credinta si pace in suflete si te asteptam oricand poti, cu mult drag! Fetita ta este o Minune, m-am uitat la poze! Iti multumim!

Cami, eu cred ca faci cat de mult poti si cred ca faci bine ceeace faci. Nu te necaji ca nu poti mai mult, fiindca ceeace faci tu pentru fratele tau si sotia lui nu face nimeni altcineva. Esti pretioasa. Eu cred ca vei reusi cu toate si ca in curand norii se vor risipi de deasupra voastra, ma rog pentru asta. Multa sanatate fetitei tale si tuturor celor care au nevoie! Te asteptam cu vesti bune, darga noastra!

TUTROR va doresc o zi frumoasa, binecuvantata de Dumnezeu. Sa luam seama la noi insine si sa cautam sa-I placem Lui! Multumim mult tuturor celor ce posteaza invataminte si lucruri care ne intaresc in Credinta, caciantoni, Lili_g, Ioanact, care acum cred ca este plecata, Dumnezeu sa va binecuvanteze, sa va rasplateasca!!

Victorita, acum cateva zile tu ma imbarbatai pe mine, iata ca a venit randul meu. Fii tare, sa nu te lasi descurajata de ceva ce nu merge asa cum iti doresti!! Lili are dreptate, cu cat mai multa ravna, cu atat mai multe incercari. Dumnezeu ne incearca (nu pentru El, caci El ne cunoaste, ci pentru noi, ca sa vedem cat putem fi de puternici, cu El, si pentru a ne indruma sa ne oranduim viata dupa prioritatile Lui, nu dupa ale noastre.) Fii binecuvantata, fii tare si crezi ca Dumnezeu este langa tine si totul este sub control. Da, noi mai cadem, este adevarat. Dar ideea e sa ne ridicam repede si sa mergem mai departe, acceptand faptul ca atat noi cat si cei de langa noi sunt(em) imperfecti din toate punctele de vedere. Insa avem pe Cineva perfect catre care sa ne indreptam privirea, cu admiratie, cu veneratie, cu Iubire si cu Nadejde. Capul sus! O calda imbratisare de la mine si te asteptam cu vesti frumoase!

Ma tot gandeam ca nu mai stim nimic despre Luca_2008... Ce mai faci tu, draguta? Esti acolo, ne citesti? M-as bucura sa aflu ca esti bine si sa ne mai dai un semn din cand in cand, cand poti. Te imbratisez cu mult drag si te astept,

TUTUROR, inca o data, o zi binecuvantata!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Un Psalm, care ma rog sa va lumineze ziua

Psalmul 40
Un psalm al lui David, spre inteleptire, fillor lui Core.

1. Fericit cel ce cauta la sarac si la sarman; in ziua cea rea il va izbavi pe el Domnul.
2. Domnul sa-l pazeasca pe el si sa-l vieze si sa-l fericeasca pe pamant si sa nu-l dea in mainile vrajmasilor lui.
3. Domnul sa-l ajute pe el pe patul durerii lui; in asternutul bolii lui sa-l intareasca pe el.
4. Eu am zis : " Doamne, miluieste-ma; vindeca sufletul meu, ca am gresit Tie ".
5. Vrajmasii meu m-au grait de rau zicand : " Cand va muri si va pieri numele lui ?"
6. Iar de venea cineva sa ma vada, minciuni graia; inima lui aduna faradelege siesi, iesea afara si graia.
7. Impreuna impotriva mea sopteau toti vrajmasii mei; impotriva mea gandeau de mine rele.
8. Cuvant nelegiuit spuneau impotriva mea, zicind: " Nu zace, oare ? Nu se va mai scula! "
9. Chiar omul cu care eram in pace, in care am nadaiduit, care a mancat panea mea, a ridicat ipotriva mea calcaiul.
10. Iar Tu, Doamne, miluieste-ma si ma scoala si vou rasplati lor.
11. Intru aceasta am cunoscut ca m-ai voit, ca nu se va bucura vrajmasul meu de mine.
12. Iar pe mine pentru nerautatea mea m-ai sprijinit si m-ai intarit inaintea Ta, in veac.
13. Binecuvantat este Domnul, Dumnezeul lui Israel din veac si pana inm veac. Amin. Amin.

Sa fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cami... ma rog pentru voi, Doamne ajuta sa se faca fetitza si Alina sanatoase, Sfanta Maicutza sa fie langa voi

Corina... multumim mult de povestioara frumoasa si plina de speranta, asa este Doamne-Doamne are grija la timpul cuvenit de fiecare.Sa iti traiasca baietzelul
Victorita...pentru toate framantarile tale pansament mai bun decat cuvintele bunului parinte Cleopa nu gasesti, fa-ti timp si citeste sa vezi cum se infrang gandurile rele , nu-ti mai fa planuri gen "maine merg la biserica" sau "am sa ma rog" ca atunci vine sa ne ispiteasca sa ne strice rugaciunea, dar nu trebuie sa ne dam batute, spunem rugaciunea mintii si ne rugam si cu mai multa putere. O imbratisare mare, mare si il rog pe Bunul Dumnezeu sa fie cu tine, numai El stie sa-ti aline sufletul
Lili.. multumim pentru cuvintele de folos postate
Lisvy...ai trecut prin multe si sunt sigura ca DD o sa-ti dea intelepciune sa iesi si din incercarea asta, sa nu porti manie pe parinte, iarta-l dupa o anumita varsta vezi altfel lucrurile, chiar daca nu e bine cum a procedat, incearca sa lasi trecutul deoparte, DD iti va rezerva un viitor minunat, nimic nu e intamplator, toate se intampla cu un rost, ma rog sa gaseti putere sa mergi mai departe, pe un drum al tau care o sa ti-l arate DD in curand
Alina.. burtica sa cresca mare si ochisorii albastri de acasa
Anaomaria...cu intarziere spun si eu La Multi Ani micutzei Parascheva, sa iti traisca si sa fie sanatoasa, mari nume i-ai ales, sa o protejeze toata viata Bunele Maicutze.
Anadomnica... iti tin pumnii pentru marea inatlnire, sa fie totul bine si sa nasti pruncutza sanatoasa, sa te gandesti un picut si la mine poate se indura DD si de noi.
Georgia... zanica verde cu suflet mare , eu simt ca se apropie sa stii, DD are grija de tine
Magdi..
Caciantoni..o imbratisare mare si pentru tine

tuturor Doamne ajuta!

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie16.htm

cami, victorita, ana - sunt alaturi de voi...Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca, sa va ajute si sa va lumineze calea!

tuturor!

Mergi la inceput