Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 19
ANI.G spune:
anca am fost la urolog cu spermograma cu 18 mil, in plus si cu leucocite.
Vai steaua noastra cu medicii nostri...
I-a spus ca e OK. Trebuie sa cautam altul. Bineinteles ca poate nici sa nu fie vorba de varicocel si ma rog pentru asta, insa ce mare lucru era un control, din partea unui medic urolog, ca nici nu e o investigatie grea, sau invaziva ?...Nu ar trebui sa excluzi mai intai toate cauzele ? 
Multa bafta la toti
anca_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G anca am fost la urolog cu spermograma cu 18 mil, in plus si cu leucocite. Vai steaua noastra cu medicii nostri... ![]() I-a spus ca e OK. Trebuie sa cautam altul. Bineinteles ca poate nici sa nu fie vorba de varicocel si ma rog pentru asta, insa ce mare lucru era un control, din partea unui medic urolog, ca nici nu e o investigatie grea, sau invaziva ?...Nu ar trebui sa excluzi mai intai toate cauzele ? ![]() Multa bafta la toti ![]() |
Ani, dupa terminarea tratamenul cu antibiotic ati repetat spermograma? Se poate ca infectia pe care a avuto sa fie cauza oligozoospermiei. Intadevar nu e mare lucru putea sa-i faca o ecografie sa vada daca sunt bine vascularizate testiculele, sa excluda orice cauza de natura uro-genitala. Voi ce investigatii ati facut pentru a depista cauza oligospermiei inafara de vizita la urolog?
cami_antonia spune:
fetele
am intrat sa va multumesc celor care ne-ati fost si ne sunteti alaturi
celor care ati daruit putin de la voi pentru alina
a plecat spre germania
dimineata la ora 8 a inceput operatia
si inca nu s-a terminat
cred ca sunt multe puncte de tumora
daca dureaza atat
plus ca unele sunt situate chiar la baza creierului si e zona grea de operat
sa vedem
doamne ajuta!
i-a dat si la stirile de la 12
de pe kanal d
offffffff
pentru cei care vor sa o vada la plecarea din tara
accesati
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
si daca nu stiti povestea cititi pe
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
mii de multumiri
mai e nevoie de bani
dar deocamdata asteptam iesirea din operatie
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ANI.G spune:
| citat din mesajul lui anca_83 Ani, dupa terminarea tratamenul cu antibiotic ati repetat spermograma? Se poate ca infectia pe care a avuto sa fie cauza oligozoospermiei. Intadevar nu e mare lucru putea sa-i faca o ecografie sa vada daca sunt bine vascularizate testiculele, sa excluda orice cauza de natura uro-genitala. Voi ce investigatii ati facut pentru a depista cauza oligospermiei inafara de vizita la urolog? ![]() |
Am repetat-o si au iesit 44 mil...INSA nu am facut-o in acelasi loc
si a fost si dupa o luna cu zinc, Vitamina A, E si C, asa ca nu stiu...O sa mai repetam cu siguranta cat de curand.Alte investigatii nu a mai facut
anca_83 spune:
Ani, 44 mil/ml e un rezultat foarte bun FELICITARI! Daca si mobilitatea e in limite normale atunci aveti sanse mari sa faceti
natural.
Bafta multa!
ANI.G spune:
Macar de s-ar mentine asa....
Si mai ales ca nu a fost facuta in acelasi loc
Oricum o sa mai repetam sa vedem cati mai ies. Acum ia laptisor de matca, dar as vrea sa-i dau maca.
Voi ce ziceti ?
Maya_I spune:
Buna, 
Ani, pai din cate stiu eu de la 40 milioane se poate vorbi deja de normospermie, deci nu inteleg de ce ii mai dai tratament. Eu as repeta spermograma ca sa fiu sigura ca sunt peste 40 milioane si ca nu a fost o eroare. Daca asa vedea ca numarul se mentine la aceleasi cote nu mi-as mai face griji.
Iar pt barbati e mai indicata Multimaca, trebuie sa faci comanda pe net.
ANI.G spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Buna, ![]() Ani, pai din cate stiu eu de la 40 milioane se poate vorbi deja de normospermie, deci nu inteleg de ce ii mai dai tratament. Eu as repeta spermograma ca sa fiu sigura ca sunt peste 40 milioane si ca nu a fost o eroare. Daca asa vedea ca numarul se mentine la aceleasi cote nu mi-as mai face griji. Iar pt barbati e mai indicata Multimaca, trebuie sa faci comanda pe net. |
Pai asta vrem si noi sa repetam, dar acum nu prea se poate, ca suntem fix la ovulatie
Am oarece dubii cu 44 de mil., mai ales ca exista suspiciunea sa se fi incurcat analizele sotului(ciornele in laborator) cu ale altuia
...deh....Romanicaaa...
ANI.G spune:
tannoo cum e ? Ce ati facut ?
Multa bafta !
Si sa auzim numai vesti bune 

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...