Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 17
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Stiati ca varicocelul e comun mai ales la barbatii inalti (sotul meu are 1,83)? cel putin dupa spusele urologului. |

WHAT ??? Nu stiam asta. Al meu are 1,93 ! "Urologul" ca tre sa pun ghilimelele de rigoare s-a uitat pe spermograma(18,3/ml), a zis ca e ok
ca putem concepe si cu ea...I-a dat(ca ma intebai, sorry ca nu am raspuns mai repede) antibioticul specific pentru problemele tractului urinar=Ofloxacin.Varicocelul se dipisteaza la un examen amanuntit al testicolelor, nu ? Si banui ca e destul de simplu de depistat pentru orice medic...
Sunt ceva simptome ? Intreaba te rog frumos sotul. Al meu spune ca simte ceva in neregula cand urineaza, ca un tremurat, asa...
| citat din mesajul lui adrianaBuc In ceea ce priveste numarul gigeilor, e posibil ca stresul recoltarii sa aiba partea de vina. |
Sa stii ca si al meu tot spune asta, ca simte el ca nu da randamentul maxim la recoltare, comparativ cuuu
ANI.G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
upsssss ! |
tannoo si-nca unul de la Maya !!!
Maya_I spune:
Buna, 
Iunia, foarte interesanta chestia cu barbatii inalti si varicocelul. Habar nu aveam... Si al meu e inalt, peste 1,80, tot asa, in jur de 1, 82,83...
Da, chiar, oare cum se poate depista varicocelul? Poate sa explice cineva?
Ani, ba nu dau nici un miel, ca-l mananca... in afara de asta, Tannoo stie ca nu i-am incurcat numele, am pus un Ranjila langa Tatoo, ca sa se-nteleaga...
ANI.G spune:
Varicocelul cica se simte f. usor la o examinare...Prin palpare. Ar trebui sa fie niste galmulite pe la testicol/e. De fapt sunt ca niste varice.
Pe mine m-ar interesa simptome daca sunt
Iunia82 spune:
ANI.G. nu exista simptome. Sotul meu nu are nici o jena nimic, nici la urinat. Am citit aseara si pe net ca e cea mai frecventa cauza de infertilitate masculina.
Daca nu treceau asa lunile fara rezultat in a concepe, nu ne interesam si poate ca nu-l depistam,mai ales ca sotul meu este anxios cand vine vorba de medici.
Se depisteaza prin palpare...Dupa controlul de ieri, sotul meu mi-a spus ca l-a simtit si el (s-a autoexaminat acasa) dupa aceea.
E un fel de "varice" la testicul...o tumefiere/umflare a unei vene de la nivelul scrotului care poate afecta productia de sperma.
Urologul este cel care depisteaza varicocelul si cel care indica nivelul de gravitate. Singurul tratament este cel chirurgical.
Iata ce am gasit pe net: Tratamentul chirurgical se adreseaza cazurilor in care dilatatiile venoase ating un volum important insotite de fenomene subiective accentuate. Complicatiile chirurgicale sunt rare.
Noua ne-a spus ca operatia nu este urgenta, dar ca trebuie sa investigam, printr-o sprmocultura, posibile infectii si abia apoi ne da tratament.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc upsssss ! 6+ Vine bebe! ![]() |
abia astept ... nu scapi
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Buna, ![]() Ani, ba nu dau nici un miel, ca-l mananca... in afara de asta, Tannoo stie ca nu i-am incurcat numele, am pus un Ranjila langa Tatoo, ca sa se-nteleaga... Optimista... pana la lacrimi |
maya, putem manca mielul impreuna ... in 4, evident
ANI.G spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 ANI.G. nu exista simptome. Sotul meu nu are nici o jena nimic, nici la urinat. |
Iunia multumesc. Deci fara simptome...hmmm
Maya_I spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
maya, putem manca mielul impreuna ... in 4, evident ![]() |
tannoo, as accepta doar in 6, adica si cu bebeii pe langa noi,
adrianaBuc spune:
VALEU! Atunci trebuie sa aduc un berbecut, sa ajunga la toata lumea. ![]()
6+
Vine bebe! 

!