FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)
Raspunsuri - Pagina 3
Beatrix69 spune:
Aurelia33, cred ca persoana cea mai potrivita sa il ajute pe sot ar fi dr Anca Moisa, androloaga de la Giulesti care lucreaza cu Marinescu, el nu se ocupa de probleme de sperma. Succes!
ancutza2009 spune:
Vanessa, cu menopur inainte!!si la mine incepe azi stimularea.Sa ne ajute Dumnezeu.Azi fac 2 intepaturi
cora79 spune:
Aurelia-cred ca sotii nostri au aceeasi problema,din pacate la noi nu s-a vazut nici o imbunatatire![]()
Nu vreau sa te dezamagesc ,dar sotul meu a incercat absolut toate tipurile de tratament,fara succes,ni se tot spune ca este oligoastenospermie de cauza inexplicabila. Spermotrendul a fost un fiasco total,a luat de 2 ori cate trei luni,iar dupa acest tratament spermograma a fost cu mult mai proasta,o imbunatatire s-a vazut dupa branca ursului,dar....ce folos
FIV-ul a esuat tot datorita calitatii proaste a spermei,zice dr
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Si sotul meu ia Spermotrend ( zic eu fara sa ne ajute).De aseara am inceput si injectiile cu Menopur.
Problema e ca nu prea am tesut adipos pe abdomen, iar cel care este e ciuruit deja. Sper sa se intample si la noi o minune.
ANCUTZA, CORA 
ancutza2009 spune:
Cora, vreau sa te intreb ceva , ai un ID de mess pe care poti sa mi-l dai?iti multumesc.
vanessa80 spune:
CORA cand ai facut punctia, ai avut de acasa camasa si halat sau ti-au dat de la clinica halat special? 
aurelia33 spune:
Cora, eu cred in spermotrend, Trbuie sa cred, ca alfel ma apuca nervii.
Brinca nu mai ia, aluat numai 2 luni prin vara si a renuntat dupa consult la dr.Dracea, care a zis ca nu se pronunta cu prvire la folosirea ei.As vrea sa-mi spui daca tu sti cumva, daca facem punctie testiculara si nu gaseste nimic mai platim fertilizarea? ca as da banii numai pe tratament si punctie si macar nu as mai risca 2800 E. Si noua dr.Damian ne-a zis ca e OAS din cauze idiopate- adica inexplicabile.
Oricum eu incerc odaata sau de 2 ori in functie de bani si apoi poate o insemnare cu donator, decat sa adoptam. E mai grea procedura la adoptie decat la inseminare.
ancutza2009 spune:
Eu stiu ca nu iti da niciun halat special,stai in hainele de strada.Da poate s-au mai schimbat lucrurile odata cu clinica noua.nu stiu unde te duce pana iti revii din anestezie.Cora ,apelam iar la tine... 
.