FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Eu am facut 2 menopur la inseminare.Vanessa ai fost la monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Eu am 3 fiole de menopur , Cora 4 ,Vanessa tu ai 2 fiole.care o fi secretul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Cred ca dozele de medicamente le-a stabilit in functie de analizele hormonale. Mie mi-a mai scris pe reteta Arefam ( progesteron) pe care o sa-l iau dupa embriotransfer ( cred).
La ecografie nu sunt chisturi si foliculii am asa: ovar dr 3 foliculi de 6 mm, 5 foliculi intre 2 si 4 mm, ovar stg : 6 foliculi 4-6 mm. Cred ca e de bine. Tre sa scanez ecografia si sa o trimit la Gynera. Mai astept rezultatul de la estradiol, caci am fost dimineata la recoltat.

Mergi la inceput

CORA cat ai dat pe Gonassi, la Gynera?

Mergi la inceput

A venit si rezultatul de la estradiol, 59,86 .

Mergi la inceput

Din pacate estradiolul trebuia sa fie sub 50, si nu e . Astept indicatii de la clinica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vanessa, de la gynera am luat gonasi cu 65 ron fiola si a fost nevoie de 2 fiole
Nu dispera, ai suficienti foliculi, ai sanse,nu te necaji cu estradiolul, intreaba la clinica mai bine

Mergi la inceput

M-au sunat de la clinica si pot sa incep Menopur-ul de maine.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va invit la sau ceiut de fructe. Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Fetelor nu am mai intrat demult pe forum, pt. ca efectiv nu mai stiu ce sa mai fac. La spermograma de la clinica ne/au iesit 2 spz. si aceea morti, cred, pt ca a pus diagnostic de oligospemie extrema cu necrospemie si hipospermie. oricum dl dr damian a zis ca avem sanse dar nu ne garanteaza si nu pot risca totusi sa-mi fac sperante cu sanse de sab 10% . a vorbit si de fertilizare cu donator , dar nu lu#259;m īn calcul aceasta varianta, deocamdata. Oricum dl dr. voia sa ne prescrie spermotrend dar i-am luat-o īnainte ca deja, pt c#259;-l ia de 3 luni.
Cora imi pare tare rau de nereusita ta. Nu am putut sa sriu de atunci, dar am citit msj.le voastre, pt. ca si eu am venit de la Bucuresti terminata psihic. Oricum so#355;ul meu a fost foarte deranjat de atitudinea fetelor de la receptie. Chiar mi-a reprosat ca nu se vrea decīt s#259; ne ia banii. El mi-a promis ca mai repetam spermograma in ianuarie si daca ne iasa cel putin 10000 spz si #259;ia vii mergem mai departe, cu conditia ca 3 luni sa nu mai deschid subiectul
Cora as vrea sa te intreb ce medicatie a mai luat sotul tau, daca si voi aveati aceeasi problema. Eu as vrea sa mai merg si la Marinescu, voi ce ziceti sa incerc sa fac o programare?

Mergi la inceput