FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Si eu stiam de Dascalescu, totusi inainte de ET, in sala s-a prezentat o dr. si parca nu a zis Dascalescu.Sa nu fi fost embriologul, totusi ea i-a adus pe micuti. Oricum nu conteaza eram doar curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Ce fac fetele?
Noi de dimineata ne-am apucat de treaba ( spalat vase, pus rufe la spalat , strans prin casa si tre sa mai fac si mancare).
Sper ca puiutii s-au prins bine in burtica. Tot mai sughit si nu stiu de la ce. Sper sa nu ii deranjeze pe iubiteii din dotare.

Mergi la inceput

ANCUTZA te simti bine?

Mergi la inceput

Buna dimineata! In Bucuresti a venit iarna, e f urat.Fac bagajele si plecam in provincie.Mai ales ca nu am mai iesit din casa de marti.VANESSA, in afara de starea de somnolenta de la arefam , ma simt fff bine , nu ma deranjeaza nimic.Sunt cumintei.Weekend placut, sa nu te obosesti prea tare, Vanessa!

Mergi la inceput

Si eu ma simt bine, doar ca mi se pare ciudat ca tot sughit. Parca nici nu imi mai este asa de somn. Nici eu nu am mai iesit din casa de marti. Si aici e frig afara. Cred ca sunt max 4 grade.
In a cata zi de la ET are loc nidatia?

Mergi la inceput

Vanesa nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi din cauza sughitului, habar nu am de la ce poate fi , doar ca iti creaza un disconfort.Nidatia nu stiu cand se produce,azi suntem in ziua 3...cred ca se apropie.Peste o saptamana suntem mamici cu acte in regula.

Mergi la inceput

ANCUTZA sa te asculte Dumnezeu si saptamana viitoare sa venim cu teste pozitive.
Spuneau fetele la cap FIV ca la blastocisti nidatia ar fi in primele 24-48 de ore.

Mergi la inceput

Asa o fi , eu oricum nu am sangerat nici un strop , nu m-a durut nimic.O fi fost, n-o fi fost ,numai Dumnezeu stie.Nu ma stresez , astept pana vineri.

Mergi la inceput

ANCUTZA week-end placut. Sa te relaxezi pe cat posibil, ca de luni iar incepe munca.
Sa stea puiutii la caldurica la tine in burtica.
Nici eu nu am sangerat si nu am simtit nimic. Oricum nu e neaparat sa sangerez de la nidatie. Asa ca sper sa se simta bine "puiutii de om" si sa se cuibareasca in cel mai bun loc, la mami in burtica.

Mergi la inceput

Salutare! M-am intors, gata si cu weekend-ul, gata cu boieria, de maine mergem sa mai facem si bani.Mai sunt 4 zile pana la rezultat, sper sa reusim.VANESSA cum te simti?

Mergi la inceput