FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va astept la laptic cald, ca m-am lasat de cafea
AURELIA , noi am mers si pe ICSI. Din 12 ovocite mature 6 s-au fertilizat natural si 6 cu ICSI. Noi am optat pt ICSI ca nu am vrut sa riscam ( sunt cam lenesi, desi si-au facut treaba si natural, dar nu ne putea garanta nimeni). Cei 2 blastocisti pe care ii am in burtica sunt unul fertilizat natural si unul cu ICSI.
Cred ca mi-a mai trecut somnolenta. Oricum m-a trezit telefonul azi. Unii se tin de dat telefoane dimineata la 7: 30.
Pot spune ca ieri a fost intr-adevar o zi in care m-am odihnit.
Cora iti multumim ca esti alaturi de noi.
ANCUTZA cum te simti? Eu sunt bine si parca nici sanii nu ma mai dor asa de tare. Sper sa se prinda puiutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Buna dimineata , fetelor!Eu ma simt f bine , nu ma doare nimic si cu greu ma abtin sa nu dau casa cu fundu-n sus , sa bag un aspirator etc.Mai stau pana maine cumintica si ma gandesc sa ies un pic din Bucuresti pana sambata , mai ales ca de luni merg si la servici .
VANESSA , de azi inainte incepe numaratoarea inversa.Mult a fost , putin a ramas.Totul a trecut asa repede....Tu mai vii in Buc pentru analiza de sange sau o faci acasica?
Sper ca micutii mei sa-mi dea si mie un semn cat de mic, sa stiu si eu ceva de ei

Mergi la inceput

Analiza de sange o sa o fac in Iasi si o sa o trimit pe email la clinica. Si mie imi vine sa fac treaba prin casa, dar o sa ma abtin.
In week-end o sa plecam si noi putin, sa ne mai relaxam.
Abia peste vreo 10-15 zile, o sa comunice puiutii cu noi ( greturi si toate alea...) Intre timp sa speram ca stau bine in burtici si se cuibaresc la caldurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ancutza si Vanessa: Sunt si eu alaturi de voi, tin pumni stransi, stransi , si sper din tot sufletul sa veniti cu vesti bune!!!Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

MARIA multumim pentru gandurile bune.
Speram sa va dam vesti bune saptamana viitoare.

Mergi la inceput

MARIA multumim.Vineri va fi ziua vestilor bune.Doamne ajuta.

Mergi la inceput

VANESSA stii cumva cine a fost embriolog , ca s-a prezentat da i-am uitat numele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutza2009

Vineri va fi ziua vestilor bune.Doamne ajuta.

ANCUTZA sper sa te asculte Dumnezeu. Ma sa fie totul bine si sa avem teste pozitive.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutza2009

VANESSA stii cumva cine a fost embriolog , ca s-a prezentat da i-am uitat numele.

Cred ca Dascalescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutareeee mamicilor dragi
Ancutza-embriolog este Monica Dascalescu

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput