FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutza2009

Multumesc mult.Eu sunt mai batraioara bat spre 39,sotul e tinerel 36 de primaveri.Oricum treaba asta cu blastocistii creste sansele zic eu, pt ca la mine in ziua 3 erau 9 embrioni de cal buna, din astia 9 doar 2 s-au divizat si sunt de cal buna.Mai e unul care promite.Restul embrionilor nu s-au dezvoltat deloc.Plecasem cu banii pregatiti sa mai si congelam ceva , dar nu am prea avut ce.In concluzie 3 puiuti la purtator.Inca o data nota 10 pt clinica si echipa

super, eu sunt nascuta in anul de gratie mentionat in nickname, mai am 3 luni pana la 40....Sotul a implinit 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ancutzafata si bebeii,ai grija mare de tine in perioada imediat urmatoare si sa fii convinsa ca esti insarcinata,ai reusit,eu asa simt

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Vanessa-draga mea,ai ramas in capitala?
Ai luat puiutii la purtator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata fetelor! Noi am ajuns aseara tarziu in Iasi si nu v-am mai scris ca eram rupta de oboseala. Cand am zis noi ma refer la noi 4 .Eu sunt 3 in 1 si al 4-lea e sotul. Am in burtica 2 blastocisti voiosi. Azi astept telefon de la clinica sa vedem daca o sa avem ce congela. Mai este un blastocist care a ramas un pic in urma, dar promite si mai e un embrion care se dezvolta incet. Daca rezista pana azi la pranz ii vom congela. Ceilalti 8 embrioni au fost prapaditi si nu au rezistat.
Ancutza felicitari. Sa te odihnesti ca sa se prinda puiutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Salutare!!! FELICITARI VANESSA
Si eu am avut de ales daca sa-l bag pe al treilea sau nu si am hotarat , tinand cont de varsta , sa-i bagam pe toti trei .Pana joi la test nici nu mai este mult , mai ales ca ma simt ff bine , chiar suspect de bine, nu ma mai doare nimic.Dar am zis sa stau mai mult in pat , macar pana vineri.Am si niste muncitori in casa care monteaza un interfon....acum si-au gasit.
Tu cum te simti, Vanessa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

CORA , iti multumesc mult pt incurajari , sa te auda Dumnezeu si sa fie bebeii mult asteptati , chiar mi-as dori sa se prinda toti trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

ancutza, vanessa ,super rezultat
va astept cu vesti super bune in curind

sophie

Mergi la inceput

Si eu ma simt bine. Doar ca azi am dormit aproape toata ziua. Nu stiu ce se intampla. Si mai si sughit. Sotul rade si imi spune ca asa comunica puisorii cu mami.

Mergi la inceput

Salutare mamicile mele dragi
Aveti mare grija de voi si puiuti ,nu faceti eforturi si totul va iesi bine, mie imi miroase deja a gravidute,a bebelusi,a servetele umede si a laptic proaspat

Mergi la inceput

CORA multumim pt incurajari. Speram sa ai dreptate...

Mergi la inceput