FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)
Raspunsuri - Pagina 19
ancutza2009 spune:
CORA, ET se face tot in sala in care am facut punctia sau se face in cab doamnei Dr asa cum am facut IA?VANESSA, este cofetaria Ana pe langa care trec inainte de a intra pe straduta cu clinica.Pregatita pentru bebici!
vanessa80 spune:
ANCUTZA mersi. O sa trecem si noi pe la cofetarie, sa papam ceva bun. Dupa ET nu vreau sa mai oprim pt mancare. Vreau sa stau linistita la orizontala, poate ii ajuta pe puiuti sa se fixeze mai bine.
![]()
cora79 spune:
Ancutza-tot in sala de operatie se face ET
Bafta mare sa aveti maine si sa va luati cu voi si lipiciul de rigoare,caci eu nu l-am avut la mine![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
vanessa80 spune:
CORA
, chiar azi am cumparat niste lipici. Am avut de trimis o scrisoare si nu prea se lipea plicul, asa ca am folosit ajutoare.
Poate imi va fi util si maine " lipiciul" ![]()
Abia astept sa imi primesc puiutii.
ancutza2009 spune:
Cu lipici la purtator !!!!!
Abia astept ziua de maine si ma pregatesc pentru o saptamana de odihna si relaxare.Somn usor !!!

ancutza2009 spune:
Am luat puiutii acasa. Sunt trei la numar, 2 de calitate buna si unul mai incet care promite.Nu am avut ce congela.Din 22 ovocite, 9 embrioni in ziua a treia si in final 3 blastocisti transferati.Joi pe data de 5 merg pentru analiza de sange.Am speranta ca macar unul se va prinde.
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutza2009 Am luat puiutii acasa. Sunt trei la numar, 2 de calitate buna si unul mai incet care promite.Nu am avut ce congela.Din 22 ovocite, 9 embrioni in ziua a treia si in final 3 blastocisti transferati.Joi pe data de 5 merg pentru analiza de sange.Am speranta ca macar unul se va prinde. ![]() |
Iti doresc din tot sufletul mult noroc si sa vii cu vestea cea mare,pupici!!!
Beatrix69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutza2009 Am luat puiutii acasa. Sunt trei la numar, 2 de calitate buna si unul mai incet care promite.Nu am avut ce congela.Din 22 ovocite, 9 embrioni in ziua a treia si in final 3 blastocisti transferati.Joi pe data de 5 merg pentru analiza de sange.Am speranta ca macar unul se va prinde. ![]() |
Ancutza, felicitari!! Am o intrebare, putin indiscreta, poti sa-mi spui cati ani aveti, tu si sotul?
Sa aveti puiul dorit!
ancutza2009 spune:
Multumesc mult.Eu sunt mai batraioara bat spre 39,sotul e tinerel 36 de primaveri.Oricum treaba asta cu blastocistii creste sansele zic eu, pt ca la mine in ziua 3 erau 9 embrioni de cal buna, din astia 9 doar 2 s-au divizat si sunt de cal buna.Mai e unul care promite.Restul embrionilor nu s-au dezvoltat deloc.Plecasem cu banii pregatiti sa mai si congelam ceva , dar nu am prea avut ce.In concluzie 3 puiuti la purtator.Inca o data nota 10 pt clinica si echipa