FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3) | Autor: vanessa80

Link direct la acest mesaj

Am deschis capitol nou ca sa nu ne mai lungim. Sper sa avem curand vesti bune si cat mai multe si .
ANCUTZA ai fost la monitorizare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Am fost la monitorizare, am gasit una buc. chistulet extrem de mic , care va disparea si multi foliculi mititei .Azi si maine mai fac diphereline apoi de sambata incep cu menopur 3 pe zi cu un singur solvent si bineinteles cu diphereline. Si mai am si una pe zi ASPENTER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

De ce ti-a dat si Aspenter? Chistul dispare sigur. Bine ca sunt foliculi. Cand tre sa mai mergi la clinica?

Mergi la inceput

Vanessa merg peste o saptamana pt dozare si monitorizare.Aspenter impiedica coagularea sangelui.am inteles ca se ia si in perioada sarcinii.
Multa bafta maine!!!!!

Mergi la inceput

ANCUTZA ce fel de seringi si ace folosesti pt Menopur? Unde o sa le faci, tot in burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna Vanessa,imi permit sa iti raspund eu,pentru menopur am folosit seringi de 2 ml , dizolvi si tragi cu acul normal,apoi inlocuiesti cu ac de insulina si faci injectia tot in burtica

Mergi la inceput

Menopur se face la fel ca si dipfereline.la aceeasi ora si tot in burtica.Cora, iti multumim ca esti "langa noi" o sa mai apelam la tine.Tu ai luat aspenter?

Mergi la inceput

Da,am luat aspenter din prima zi de stimulare si pana la testul din sange

Mergi la inceput

Multumesc,Cora.Asa voi lua si eu,oricum vad ca tratamentul nu difera de la o pacienta la alta.

Mergi la inceput

Eu tre sa fac 2 fiole de Menopur si nu mi-a zis nimic de Aspenter.

Mergi la inceput

Poate a uitat sau la tine fiind doza de stimulare mai mica,a considerat ca nu este cazul
Eu am avut stimulare cu cate 4 fiole de menopur odata
Doamne ajuta!

Mergi la inceput