Am deschis capitol nou ca sa nu ne mai lungim. Sper sa avem curand vesti bune si cat mai multe
si 
.
ANCUTZA ai fost la monitorizare?
Am fost la monitorizare, am gasit una buc. chistulet extrem de mic , care va disparea si multi foliculi mititei .Azi si maine mai fac diphereline apoi de sambata incep cu menopur 3 pe zi cu un singur solvent si bineinteles cu diphereline.
Si mai am si una pe zi ASPENTER.

De ce ti-a dat si Aspenter? Chistul dispare sigur. Bine ca sunt foliculi.
Cand tre sa mai mergi la clinica?
Vanessa merg peste o saptamana pt dozare si monitorizare.Aspenter impiedica coagularea sangelui.am inteles ca se ia si in perioada sarcinii.
Multa bafta maine!!!!!
ANCUTZA ce fel de seringi si ace folosesti pt Menopur? Unde o sa le faci, tot in burta? 
Buna Vanessa,imi permit sa iti raspund eu,pentru menopur am folosit seringi de 2 ml , dizolvi si tragi cu acul normal,apoi inlocuiesti cu ac de insulina si faci injectia tot in burtica
Menopur se face la fel ca si dipfereline.la aceeasi ora si tot in burtica.Cora, iti multumim ca esti "langa noi" o sa mai apelam la tine.Tu ai luat aspenter?
Multumesc,Cora.Asa voi lua si eu,oricum vad ca tratamentul nu difera de la o pacienta la alta.
Poate a uitat sau la tine fiind doza de stimulare mai mica,a considerat ca nu este cazul
Eu am avut stimulare cu cate 4 fiole de menopur odata![]()
Doamne ajuta!