Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 9
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cryss30 Mersi de raspuns, stau acasa de pe la 8 saptamani si stau in pat cat mai mult.Ce sa zic mai pun rufe la masina si le intind, mai fac mancare ajutatata de sot, mai plec cu masina dar nu fac efost.Durerile la mine simt ca sunt de la fibrom pentru ca este cel mare de 12/9cm si stiu ca acolo este localizat iar durerea este ca o arsura, ca un cutit. Am o dr aici in Targoviste care m-a speriat spunand ca daca sa necrozeaza fbromul va fi de rau si va fi nevoie de operatie iar bebelusul nu va putea fi salvat.Dar cum Dumnezeu face minuni eu cred ca totul va fi bine. |
Cristina, sunt sigura ca totul va fi bine! Trebuie doar sa ai grija de tine. Si eu am stat acasa de la 16 saptamani de sarcina si mai tot timpul in pat...nu am avut probleme in timpul sarcinii. Ai vazut ca aici sunt multe exemple pozitive!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
cryss30 spune:
mersi pentru sprijin fetelor.Sper ca totul va fi bine este drumul lung dar il vom parcurge cu bine.Azi m-am confruntat cu o durere infernala de spate si parca ma supara si burtica.Am stat in pat si mi-a facut sotul pana si mancare.
Felicitari Gina pentru vestea cea buna, bine ai venit in clubul celor cu burtici.
Ma bucur ca v-am descoperit ca uite asa ma mai linistesc si eu si imi mai ocup timpul.
Nu pot sta foarte mult la calculator intru doar cateva minute sa vedem ce mai e nou pe aici.
VA PUP
NIHIL SIN DEO
Gina36 spune:
Buna dragelor!
Curaj pentru tine Cristina! Tanaion sa treci cu bine peste cele doua saptamani de internare! Iti tin pumnii!!
Kiki
ma bucur ca sunteti bine! Asteptam poza cu flacaii tai.
Eu am inceput sa am greturi cam jumatate din timpul cat sunt treaza si niste arsuri destul de neplacute. Medicul mi-a spus ca o s-o tin asa pana pe la 3 luni. Asta este! Sunt pregatita sufleteste si ma rog in fiecare zi la DD sa fie bine!
"Fiecare zi trecuta de sarcina este o zi in minus de suferinta!"(mi-am citat medicul)
Gina
+ 6
Ninia81 spune:
Buna seara fetelor!
Am fost la medic!![]()
![]()
Trag ranjetul asta....pentru ca asta simt sa fac cand ma gandesc la aceasta consultatie....altceva nu pot sa spun decat ca...a fost cea mai tare experienta traita in cabinetul unui medic! Imi este nu stiu cum sa povestesc....din respect pentru medic!
Gina,
Lasa ca trec ele si neplacerile sarcinii si cand iti vei tine minunea in brate...vei uita de toate!
Cristela!!!! Pe unde esti? Zi-ne cum fuse la Mitroi! Poti sa imi spui tu acum orice....sigur nu te-ai distrat 40 de minute, cum am facut-o eu...![]()
Visul nostru 
arinna spune:
Criss,
bine ai venit si sa fie totul bine pana la capat.
Ninia, m-ai facut curioasa![]()
Va pup pe toate

Ninia81 spune:
Buna dimineata! Va invit la cafeluta...
Arinna, stiu ca v-am facut curioase, dar crede-ma ca este prea mult de povestit si inca sunt sub stare de soc...
Dar hai sa zic pe prima dintre ele...
Dr: Ce problema aveti?
Eu:Am un fibrom...
Dr.: Sa-l stapaniti sanatoasa!!!!
In fine...faza e ca nu prea stia cu ce se mananca problema...adica sunt ceva "interesant", eventual un bun obiect de studiu pentru el...
Cred ca as putea castiga si bani din asta? Va las sa va uitati, dar dati banutu...![]()
Visul nostru 
lyly_mar spune:
Buna dimineata fete dragi,
Eu am calculatorul stricat si nu am mai putut intra.Noroc ca pot sa va citesc pe mobil,dar ca sa scriu este cam greu........
Ninia,
spune fata draga cum a fost la dr??
Ca suntem curioase? Poate mai invatam si din experienta ta....
Gina ,ma bucur ca esti bine!
Sa dea DD sa fie bine!
Tana , o sa treaca cele 2 zile repede.Tu si bebelusa sunteti cele mai importante!
sa dea DD sa fie bine!
Kyky
asteptam poze
Cristela,
sa sti ca unii dr considera ca, daca ai cateva kg in plus este un motiv ca nu poti ramane......dr niculescu de la giulesti spune verde in fata"esti grasa,tb sa mai slabesti".Am fost internata mai acum cativa ani la giulesti si eram in salon cu pacientele lui.Le spunea ca atunci cand mai slabesc ,mai discuta cu ele....
Criss,sa dea DD sa fie bine! Trebuie sa fie bine!
Arrina,
Eu nu am nicio noutate.....Luna asta am luat napraznic ca am citit ca este bun contra fibromului.Si am luat toata luna si dupa ce am luat am citit ca tb luat dupa ovulatie, ca inhiba ovulatia ca are progesteron, asa ca am facut o treaba......

Va astept cu vesti super bune!
cristela spune:
Ninia, super tare ca te-ai distrat! Hai povesteste-ne!
Cryss, imi pare rau ca te confrunti cu unele probleme acum la inceput de sarcina, dar o sa fie bine pana la sfarsit, o sa vezi!
Tana, asa este, 2 zile o sa treaca repede si e spre binele bebitzei, dar si tu trebuie sa fi optimista!
Kiki, sa creasca mari si frumosi bebeii tari si sa intri sa ne povestesti de ei!
Lyly, poate asa o fi, dar ma indoiesc ca din 5 ginecologi la care am fost pana acum nici unul nu a gasit in kg mele in plus o cauza de infertilitate si a gasit dr. endocrinolog, ca la toti 5 le-a fost jena sa imi spuna de asta
...oricum endocrinologul a zis ca regimul si cateva in minus ar ajuta, nu are cum sa strice, deci facem si asta....Din cate am inteles eu Kg in plus sunt o problema de infertilitate cand sunt cauzate de sau cauzeaza dezechilibre hormonale, or mie hormonale mi-au iesit OK. Am facut si ce mi-a mai dat endocrinologul (vreo 24 de analize, mi-au recoltat ieri vreo 7 eprubete de sange, fara exagerari, am vrut sa o intreb pe asistenta cand are de gand sa se opreasca), sunt curioasa cum au iesit, cred ca azi o sa am rezultatele...
Arinna, pupici, cum mai rezisti cu examenele?
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Tanaion spune:
'Neata fetele
Astazi sunt fericita, am intrat in trimestrul 3 de sarcina ![]()
Ninia, hai zi-ne ca nu mai pot de curiozitate.
Cryss si mie mi-au crescut fibroamele in primele 4 luni de sarcina. Dar apoi s-au oprit. Pt dureri si contractii sunt mmi multe medicamente pe care ti le poate recomanda medicul: Gynipral, Uscosin, No Spa, Duphaston. Eu nu sunt pentru medicamente in timpul sarcinii, dar nu sunt bune durerile de burta, spate pt ca pot scurta colul. Intreaba-ti ginecoologul poate iti recomanda ceva.
Ai grija de tine si fii optimista, gandeste-te la toate fetele care au reusit sa duca sarcina si au copilasi sanatosi.
Gina sunt nesuferite greturille astea, dar trec ele. Nu trebuie sa stau 2 saptamani in spital, ci 2 zile am inteles ca dureaza perfuziile.
Va
pe toate,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
28+ 
cristela spune:
Si eu am venit foarte optimista de la consultatie, nu stiu de ce, ca nu am discutat numai chestii pozitive, dar si Dr. Mitroi are un stil foarte relaxant si nu stiu cum sa zic, prietenesc, poate si din cauza varstei, dar am discutat vrute si nevrute sa zic asa...consultatia a durat 50 de minute, mi-a facut si control pe masa si asistenta mi-a recoltat din nou secretii, ca asa e indicat, daca fac HSG luna viitoare, dar in cea mai mare parte am discutat si s-a uitat pe analize si le-a comentat in detaliu, mi-a facut si vreo doua desene, au fost si momente amuzante, ca sa zic asa, ca si el e usor ironic. Mie mi s-a parut destul de OK, parea foarte sigur pe el, acum nu stiu cata experienta are, ca e destul de tanar, dar pentru psihicul meu din ultima vreme consultatia asta a contat foarte mult.
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”