Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 16
Ninia81 spune:
Buna seara, fetelor!
Lyly, eu nu mai inteleg nimic! pana la urma cum e treaba? E subseros sau nu? Hmmm...ciudata treaba! Doamne ajuta sa vina bebe si sa nu mai fie nevoie de nicio operatie!
Tana, si tu ne-ai lipsit!
Sigur vei duce sarcina pana la termen!
Cristela, ce mai faci? Tin pumnii la testare!
Danat, eu nu ma pricep la simptomele fibromului, pt ca eu nu am niciunul.
Gina, creste burtica?
Arinna, ce mai faci? Tot cu invatatul?
Bluel, ce mai face bebe? Mai intra si tu si pe la noi sa ne mai povestesti!
Kiki, ce fac baietii? Sunteti bine? Ne-ai promis poze!
Nicolae, tu ce mai faci?
Va pup dragelor si sa dea Dumnezeu sa avem parte numai vesti bune!
Visul nostru 
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEIwww.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Gina36 spune:
Buna fetelor
Lyly imi pare rau de vestea rea pe care ai primit-o de la eco. Mie nu-mi vine sa cred ca rezultatul este corect. Mergi in alta parte si repeta eco....si mediciii se spot insela. 
Ninia
burtica incepe sa creasca si asta ma bucura nespus. Insa am trecut printr-o sperietura zdravana luni noapte cand dupa o baie am sangerat putin si m-am internat in secunda unu. Mi-a gasit un hematom decidual care a provocat sangerarea dar nu a afectat deloc bebele. Am stat internata pana joi si mi-au dat tratament cu duphaston si no-spa. Acum sunt bine iau tratament dar fara no-spa , si ovule cu utrogestan. Stau mai mult in pat si astept sa treaca luna sa ajung iar la control sa vad care mai este situatia hematomului, sper sa se resoarba si sa ma lase sa-mi vad de sarcina in continuare. Cam astea au fost vestile si va stept pe voi cu alte vesti mai bune daca eu nu sunt in stare.
Va
Gina
9+
cristela spune:
Buna fetele!
Tana, ma bucur ca ai revenit din spital si ca esti bine...si asa sa fie pana ajungi la termen cu sarcina!
Gina, sper sa se rezolve si la tine cu hematomul si sa ai un bebe sanatos si frumos!
Lyly, of, si pe mine ma enerveaza informatiile contradictorii de la ecografii....asta e ...si doctorii astia "vad" ce au chef ei cateodata, foarte enervant! Oricum parca inteleg eu ca eco asta zice de bine, cum ca nu mai e in pericol uterul la miomectomie, ca nu mai ocupa tot peretele, nu?
Danat, eu am vreo 3-4 fibroame mici(ca nu se hotarasc docorii daca sunt trei sau de fapt sunt patru si cel mare e format de fapt din doua suprapuse!?) , dar nici mie nu imi dau nici un simptom...nici dureri, nici sangerari, nici macar menstruatie prelungita sau foarte abundenta...asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
Ninia, ce testare, ca astazi a venit CM-ul ca tot se anuntase toata saptamana, usoare dureri de spate, prin burtica din cand in cand, temperatura bazala a scazut brusc ieri...deci m-am programat pentru HSG pe 12 noiembrie...sa bifez si asta. Sper sa am vesti buna, daa nu...mai vedem ce facem... Pupici! Tu ce faci?
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Ninia81 spune:
Gina, te cred ca ai tras sperietura! Doamne ajuta sa creasca burtica cu bine!
Cristela,
Visul nostru 
Tanaion spune:
Gina ai sa vezi ca se va retrage hematomul. Din cate am citit este comun in primele 3 luni de sarcina. Trebuie sa stai cat mai mult in pat si cu tratamentul sigur va fi bine.
Danat, nici la mine fibroamele nu mi-au dat simptome, singura modificare care cred ca se datoreaza fibroamelor este ca mi s-a scurtat putin CM, in medie cam la 26 zile.
Fibroamele tale sunt mici, cu atat mai mult mi se pare putin probabil sa dea simptomele pe care le acuzi.
Cristela tin pumnii pe 12.
Lyly, Ninia 
W/d frumos va doresc,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
30+ 
Ninia81 spune:
Buna dragele mele!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Mihail, Gavril sau derivate din aceste nume!

Visul nostru 
lyly_mar spune:
Buna fetelor,

La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor!

Eu nu am noutati, astept sa treaca sarbatorile si sa ma duc la taiere
Sincer nu mai chef de nicio eco sa mai repet, m-am saturat!Ce o vrea DD!Poate trompele mele or fi permeabile dar nu sunt functionale
Nu prea stiu sa imi explic diferenta si nu mi-a explicat nimeni
Daca toti spun ca tb sa fac miomectimie.....fac si asta
Am amanat 2 ani si jumatate ,tot sperand sa raman ,cu IA ci naturalu..... Daca totul este bine,dupa, o sa incerc FIV
Voi ce mai faceti?
Gina, odihneste-te si menajeaza-te cat poti !
Cristela, bafta multa la HSG! Tu unde o faci?Faci anestezie?Eu am facut 3 pana acum,nu e chiar asa de dureros!Sa dea DD sa fie bine!
Tana, bine ca este mai bine!
Ninia
toate fetele si putere multa si sa veniti numai cu vesti bune!
cristela spune:
Buna seara fetelor!
Ce mai faceti? Gravidutele cum se mi simt (tana, Cryss, Gina)?
La Multi Ani cu intarziere celor ce si-au sarbatorit ziua numelui ei de Sfintii Mihail si Gavril!
Eu ma simt foarte obosita, am avut niste nopti in care m-am culcat tarziu si trezit devreme, un week-end foarte agitat, au venit niste prieteni din afara in vizita, au si dormit sambata la noi, asa ca am fost agitata si foarte mult pe drumuri, plimbari etc.
Lyly, iti doresc multa rabdare...pana la operatie...eu HSG-ul il fac la Medlife, anestezie doar locala, da nu sunt stresata deloc de durere, sunt rezistenta, doar de rezultat...dar asta e, voi mai sti ceva clar! Va povestesc joi, daca voi fi "apta" de intrat pe forum, sunt programata la 13.30.
Ninia, pupici!
Arinna, ne-ai abandonat? Glumesc, stiu ca esti foarte ocupata cu scoala..speram sa ne mai scrii despre tie pe aici!
http://lt2m.lilypie.com/FmBpp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Ninia81 spune:
Buna, fetele! Ce faceti?
Cristela, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune joi! Eu una sunt sigura ca este doar o chestiune de timp pana vei anunta II liniute frumoase! Hai, ca la anul te invit sa ne plimbam in parc cu bebeii!
Tana, Gina, Crys, ce fac burticile? 
Lyly, indiferent ce decizie vei lua, ai incredere in Dumnezeu! Fara El nu se poate intampla nimic! Crede si totul va fi bine!
Visul nostru