Locul fetelor Nou-Venite (28)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
te pup ... nu sta mult la scoala ca abia ce m-am intaratat![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Va pup si vbim mai tarziu,cand revin de la scoala |
mogaldeata lu'mama

trutzi spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Lia si eu ma simt la fel ca tine . E prima luna cand imi iau TB si pana acum a fost ba 36,1, ba 36,2 Azi a fost scazut cu o unitate (36,0). Nu stiu ce sa mai zic , sunt in z16... ![]() ![]() ![]() |
Inainte de ovulatie, cu o zi , scade temp usor iar dupa, creste
trutzi spune:
cora Sunt sigura ca va aparea
intr-un fel sau altul.
Acum incearca sa iti revii dupa fiv 
eleia spune:
Fetelor m-am distrat copios cu ce ati scris. 

Facem si noi haz de necaz.
Legat de TB, spun din experienta mea, cu o zi inainte de ovulatie scade si dupa aia creste. Adica cum ai avut tu Florentina 36,1, 36,2 si apoi 36,0 ziua urmatoare trebuie sa cresca macar 36,3-36,4.
jesia spune:
neata si de la mine...azi sunt plouata
...astept sa vina rusi si nu mai vine....
...bine nu e chiar asa de tarziu azi ar fi z 29..dar totusi...chiar cand ar trebui sa ma ingrijorez de o eventuala dereglare? ...dupa cate zile de intarzieri?...nu stiu ce ma apucat de nu mai am rabdare
mvb invata-ma si pe mine cum ai pus tu link la indreptar de spovedanie
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
neata jesia
pai ma gandesc ca acum corpul e cam "derutat" avand in vedere ca in pauza anticoncep el venea ca la ceas, atunci e posibil sa iti intarzie... sau daca nu e cu 
mogaldeata lu'mama

Lia73 spune:
yo mi-am mai luat TB dar nu sa-mi fac grafic..si aveam 37; 37.1 in perioada cand credeam yo ca sunt la ovulatie....acum CM mi-a venit pe 27 sept...
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! 
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
mvb spune:
nu inteleg ce anume ma intrebi
de obicei se iau cu copy/paste linkul de pe net de acolo din bara de sus si cand vrei sa il pui unde vrei scrii asa [ url = "dai paste la link " ] aici scrii ce vrei sa se vada [ / url ]
tu scrii legat fara spatii, eu am scris asa ca sa intelegi ca daca sciam legat ieseau maimutze....am inrosit doar ca sa vezi sintagma...tu nu inrosesti .....succesuri![]()
| citat din mesajul lui jesia neata si de la mine...azi sunt plouata ...astept sa vina rusi si nu mai vine.... ...bine nu e chiar asa de tarziu azi ar fi z 29..dar totusi...chiar cand ar trebui sa ma ingrijorez de o eventuala dereglare? ...dupa cate zile de intarzieri?...nu stiu ce ma apucat de nu mai am rabdare![]() mvb invata-ma si pe mine cum ai pus tu link la indreptar de spovedanie Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Florentina_C spune:
Trutzi, Eleia merci de raspuns...M-am mai linistit cu voi fetelor... Sa speram ca maine creste TB ca daca nu mi-e ca iar imi fac fel de fel de ganduri![]()
Un salut si o
si pt celelalte fete...

. E prima luna cand imi iau TB si pana acum a fost ba 36,1, ba 36,2 Azi a fost scazut cu o unitate (36,0). Nu stiu ce sa mai zic , sunt in z16...