Locul fetelor Nou-Venite (28)
Raspunsuri - Pagina 17
mvb spune:
Eu peste exact 2 saptamani sunt la Iasi sa fac dozarile hormonale.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Lia73 spune:
mvb succes
foricica nush ce sa zic...dar e dubioasa treaba 

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! 
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
Florentina_C spune:
Eu sunt aici...Dar in butoi

, cum spunea Ale
Lia tu in a cata zi esti? Aaa...si am uitat sa precizez ca eu am un CM neregulat intre 24 zile (cel mai scurt) si 33 (cel mai lung). Poate ovulez mai tarziu

. Offfff

.
cora79 spune:
Buna dimi si un ceiut pentru toate fetele cucuiete
Am citit acum ce ati scris ieri si m-am strambat de ras

sunteti nebunele![]()
cora79 spune:
Fetelor,lasati termometrele, testele de ovulatie,mucusul cervical si toate cele si treceti la calarit sotzii
,s-a racorit afara,asa ca aveti conditii propice pentru incalzire![]()
cora79 spune:
Ieri am fost la capitala la clinica,mi-am primit oficial portia de compasiune de la dr si parerile de rau, am facut eco si sunt posesoarea a trei chisturi hematologice pe ovare-8,9 si 13 mm, care a zis dna dr ca se vor resorbi in 2 luni![]()
cora79 spune:
Personal,nu mai vreau sa aud de dr,de fiv,.inseminari sau alte prostii,sunt satula de dr si cheltuieli,de sperante si altele![]()
Ieri mi-am cumparat 2 bluzite si m-am simtit asa bine,cred ca voi repeta curand schema de cumparaturi![]()
aleesicoo spune:
si din cauza asta nu s-au prins bebelacii?
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Ieri am fost la capitala la clinica,mi-am primit oficial portia de compasiune de la dr si parerile de rau, am facut eco si sunt posesoarea a trei chisturi hematologice pe ovare-8,9 si 13 mm, care a zis dna dr ca se vor resorbi in 2 luni |

mogaldeata lu'mama