FIV-ul si IA -ilegale in Romania (acum legale!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Fetelor eu sint pentru o legislatie in privinta FIV si IA. Aveti garantia, vreuna dintre voi cu certitudine ca ovulele care s-au extras si vi s-a spus ca nu sint viabile, nu au fost viabile? Sintem singura tara din europa care nu avem o legislatie in privinta FIV si IA si de aceea se si pot intimpla multe...ca la clinica aia din bucuresti...e normal sa avem o lege clara si clinicile de fertilizare sa fie responsabilizate apropos de noi. La noi nu exista donor de ovule...si totusi sint multe paciente care au avut acces...si nu de la rude si prieteni...de UNDE?????....Va ginditi ca poate peste 20 de ani copilul vostru se casatoreste cu....copilul vostru???? Haideti sa ne calmam si sa vedem ce inseamna legea asta...eu cred ca momentan este interpretarea televiziunilor care vor sa faca rating...s-r putea sa fie pentru protectia noastra.
Va pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Intre timp, greseala a fost rectificata

http://www.mediafax.ro/social/ms-unitatile-sanitare-pot-efectua-proceduri-de-inseminare-artificiala-si-fertilizare-in-vitro-4969719

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

O noua stire despre FIV cititi pe www.gandul.info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai marii statului da legi pt acceptarea caselor de toleranta,dar pt noi n-ar abroga o lege pt fiv-uri sa nu mai platim ENORM de mult,din pacate ne-am nascut in romania

Mergi la inceput