FIV-ul si IA -ilegale in Romania (acum legale!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Estrelita, multumesc mult pentru mesaj, si eu sunt programata pe 13 oct la Giulesti si va fi atunci a 9 zi de stimulare... deja eram superpanicata , desi la televizor s-au mai lamurit lucrurile...
Intradevar, sa ne calmam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Fetelor va dau o veste buna,tocmai au dat la Antena 1,ca sa schimbat legea si se poate face FIV in Romania,doar clinicile trebuie sa se puna in ordine cu niste hartii prin care sa dovedeasca,cate ovule s-au extras,(sa nu cumva sa extraga un anumit nr iar restul sa le vanda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am aflat si eu aseara de la stirile PRO TV. Am ramas socata! Am sunat-o urgent pe dr. Cocei , dansa inca nu stia nimic....eu sunt in tratament pentru transfer de embrioni congelati. Vineri trebuie sa ma duc la eco si pana atunci stau cu emotii in plus ca poate nu imi voi putea pune embrionii, puisorii mei, din cauza acestei legi tampite. Cum e posibil sa se interzica de pe o zi pe alta FIV si IA???? Pai sunt o multime de cupluri in plin tratament hormonal,unele fete au punctia zilele urmatoare,altele au facut punctia si urmeaza ET-ul. Sunt oameni care vin de la sute de km la o clinica din Bucuresti de exemplu. E un haos total ca sa nu mai vorbim de hormoni injectati, o multime de bani dati pe medicamente si asa mai departe....Doamne, sunt atat de furioasa!!! Nu am dorit rau nimanui vreodata , dar i-as dori lui Ioan Bazac, ex-ministrul sanatatii, cel care a facut aceasta lege sa aiba parte copiii lui de acest necaz si anume sa se zbata sa devina parinti si unica sansa sa fie FIV! Cum ar mai gandi acesti oameni din guvern daca ar avea astfel de probleme cineva drag lor? Probabil la banii lor nu ar fi deloc o problema sa faca FIV in strainatate, dar poate totusi ar intelege ce inseamna FIV pentru milioane de oameni...unica sansa de a deveni parinti....si pana se vor hotari ei ce si cum sa faca la anu', dupa alegeri, cu legea asta, mai trec nu stiu cate luni sau un an de zile,iar timpul e atat de pretios pentru noi toate....cu fiecare luna trecuta rezerva ovariana scade si mai imbatranim un pic,iar sansele de a deveni mame scad odata cu inaintarea in varsta. Dar...ce le pasa lor,celor din guvern?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

pysipysi offff m-ai linistit.....eu ma uitasem numai la protv....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora sunt de acord cu tine, sunt oameni care ne conduc si nu se gandesc la implicatiile actiunilor lor ... Eu fac acum stimularea si i-ti inchipui cum am reactionat cand am vazut la televizor stirea... sper ca totul sa se rezolve si sa ne vedem puisorii acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Fetelor, haideti sa stam linistite, mai ales cele injectate cu hormoni, ca de cele ca mine care au cheltuit doar bani, nu mai zic nimic...
Kora Pop, ai atata dreptate ca acum as sari sa-i iau gatul nesimtitului de bazac care daca stia ca pleaca, de ce a mai semnat un act care ar putea sa distruga atata lume?
Nu stiu ce sa zic, asta pentru mine e a doua mare lovitura legislativa in acest an, dupa ministra sinistra cu scandalul Spiru Haret (sunt in an terminal).

Dar stiti ce m-a deranjat cel mai tare? Pedeapsa intre 3-15 ani....deci noi suntem niste penale, niste nenorocite, comparate cu criminalii, hotii, talharii si curvele??? dar curvele nici macar nu platesc amenzile...si noi sa ajungem la puscarie pentru ca ne dorim un copilas?? si in seara asta a dat la stiri o biata fetita gasita moarta intr-un parc de linga Politehnica, avea peste 4 kg...Dumnezeule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

sa speram...sa speram macar ca din legea asta sau fum ce este sa iasa un lucru bun, ma repet, sper ca vor finanta din contributiile noastre la CAS macar o procedura!!!!!!!!

Mergi la inceput

sincera sa fiu, nu cred ca se va plati de la buget nimic, ei nu au bani nici de salarii.. iar intentii bune , nu au, doar interese..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

imi vine sa mor de nervi, in ce hal de tara traim !!!!!!!!!!!
uitati ce stire am gasit eu http://www.mediafax.ro/social/ms-unitatile-sanitare-pot-efectua-proceduri-de-inseminare-artificiala-si-fertilizare-in-vitro-4969719
pare intr-adevar ca e vorba de niste formalitati care trebuie facute, nu ca ar interzice FIV-urile sau IA..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eh, uite asa se joaca prea inaltii tarii cu sufletele si nervii oamenilor, un fel de alba-neagra. Uite legea nu e legea.

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput