Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)
Raspunsuri - Pagina 15
ada29 spune:
Blue,dureros adevar graiesti!
Amy,eu ma gandesc ca oare untul n-ar merge?Pe cornuri eu le ungeam cu lapte dar nu cred ca la foi cumparate ar merge
Ada
MayanMistica spune:
asa ..cu placinta
eu pun doua foi si le ung cu margarina topita , mai pun doua si iar le ung .dupa aceea pun merele calite si acopar cu 2 foi , le ung si iar altele doua si iar le ung.
foaia de deasupra o tai patrate cu cutitul , asa cruda dupa care dau la foc.Cand e gata torn putin sirop cald peste ea si las sa se raceasca.
siropul il fac din 1 cana de apa cu 1 cana de zahar.de aceea recomand sa nu puneti mult zahar la mere.
MayanMistica spune:
siropul ala face foile moi si nu se mai rup care incotro.margarina mi se pare mai potrivita ptr ca are o cantitate mai mare de apa decat untul si face ca apa din ea sa inmoaie foile la copt.parerea mea.
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Cum elimini ovulul nefecundat? Il vomiti? |

Fetele ascultati aici la baba cum se face plashinta de mere fff usor si fff gustoasa.
1 1/2 cana zahar
1 1/2 cana gris
1 1/2 cana faina si un praf de copt
astea la 2 kg de mere
aaa....si sunt Z5
ada29 spune:
N-am fost asa departe,unt margarina pe acolo..N-am facut niciodata cu foi cumparate ca n-am stiut ce firma sa cumpar.Amy,zi repede cum se numesc.
Mayan
Ada
ada29 spune:
Galli,fata faina si harnica si..prestatoare si inimoasa.Tu ai vazut cum se numeste subiectul nostru?(asta-i din ciclu'o sa ai o scamuta)
Multumim Ani de reteta
Ada
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 N-am fost asa departe,unt margarina pe acolo..N-am facut niciodata cu foi cumparate ca n-am stiut ce firma sa cumpar.Amy,zi repede cum se numesc. Mayan ![]() Ada |
Cum adica nu ai facut cu foi cumparate ca nu ai stiu ce sa cumperi? Pai sunt foi de placinta, nu avioane. La toate firmele e la fel!
Si....tu stai sa faci aluat?
Doamne, cand o sa imi iasa mie aluatul, o sa imi pun singura coronita in crestet, sa zica merci al meu ca fac placinta, auzi....pai cine sta sa faca aluat?!!!
23+
ada29 spune:
Am inteles Mayan care-i diferenta intre unt si marga.Chiar de mult timp nu m-am mai apropiat de cuptor.Poate ar fi cazul.Am vazut ceva placinta cu foi din astea dar inauntru cu ceva compozitie din iaurt si oua ,parca.Toata lumea o lauda.
Ada