Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galii, esti in zilele tale bune, bag seama, dupa cum iti tese creierasu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Blue,dureros adevar graiesti!

Amy,eu ma gandesc ca oare untul n-ar merge?Pe cornuri eu le ungeam cu lapte dar nu cred ca la foi cumparate ar merge

Ada

Mergi la inceput

Nico,lasa vinul si treci pe aspirina

Amy,totusi ii dau cuvantul lui Mayan..

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

asa ..cu placinta

eu pun doua foi si le ung cu margarina topita , mai pun doua si iar le ung .dupa aceea pun merele calite si acopar cu 2 foi , le ung si iar altele doua si iar le ung.
foaia de deasupra o tai patrate cu cutitul , asa cruda dupa care dau la foc.Cand e gata torn putin sirop cald peste ea si las sa se raceasca.
siropul il fac din 1 cana de apa cu 1 cana de zahar.de aceea recomand sa nu puneti mult zahar la mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

siropul ala face foile moi si nu se mai rup care incotro.margarina mi se pare mai potrivita ptr ca are o cantitate mai mare de apa decat untul si face ca apa din ea sa inmoaie foile la copt.parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico
Cum elimini ovulul nefecundat? Il vomiti?

Fetele ascultati aici la baba cum se face plashinta de mere fff usor si fff gustoasa.
1 1/2 cana zahar
1 1/2 cana gris
1 1/2 cana faina si un praf de copt

astea la 2 kg de mere

aaa....si sunt Z5

Mergi la inceput

N-am fost asa departe,unt margarina pe acolo..N-am facut niciodata cu foi cumparate ca n-am stiut ce firma sa cumpar.Amy,zi repede cum se numesc.

Mayan

Ada

Mergi la inceput

Galli,fata faina si harnica si..prestatoare si inimoasa.Tu ai vazut cum se numeste subiectul nostru?(asta-i din ciclu'o sa ai o scamuta)

Multumim Ani de reteta

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

N-am fost asa departe,unt margarina pe acolo..N-am facut niciodata cu foi cumparate ca n-am stiut ce firma sa cumpar.Amy,zi repede cum se numesc.

Mayan

Ada

Cum adica nu ai facut cu foi cumparate ca nu ai stiu ce sa cumperi? Pai sunt foi de placinta, nu avioane. La toate firmele e la fel!
Si....tu stai sa faci aluat?
Doamne, cand o sa imi iasa mie aluatul, o sa imi pun singura coronita in crestet, sa zica merci al meu ca fac placinta, auzi....pai cine sta sa faca aluat?!!!

23+

Mergi la inceput

Am inteles Mayan care-i diferenta intre unt si marga.Chiar de mult timp nu m-am mai apropiat de cuptor.Poate ar fi cazul.Am vazut ceva placinta cu foi din astea dar inauntru cu ceva compozitie din iaurt si oua ,parca.Toata lumea o lauda.

Ada

Mergi la inceput